måndag 16 maj 2011

VACKER BLUS FRÅN PROVRUMMET-GABRIELLE BLOUSE

Var tvungen att beställa hem denna sötnos från PROVRUMMET för ett tag sedan. Den är verkligen ljuvlig i tyget och i passformen. Denna färg som jag provar kallas KORALL och den är jättefin men jag har trots allt bestämt mig för att prova den i blått istället.
Oavsett färgen så är detta en blus som kommer att stanna i den blåa färgen för den är verkligen söt.Tror helt ärligt att denna söta blus gör sig bäst till jeans eller vit kjol men nu hade jag dolce skirt från Odd Molly under när jag skulle prova den så därav kombon ;-D Blusen är provad i storlek M och den är helt normal i storlek.


Visst är denna ljuvlig i detaljerna? Har även fått hem och provat Amie Long dress i puderrosa, som var helt ljuvlig men tyvärr inget för min "stora" byst. Blir nog hur snygg som helst på någon som är lite nättare än vad jag är upptill (är en 75D).
Jobbar lite för mycket just nu men jag hoppas kunna varva ner något nästa vecka.
Ha en fortsatt bra vecka!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Blusen är jättefin på dig! Själv beställde jag klänningen i blått efter att ha sett den på dig. Ville ha Foy Cardy också men den var tyvärr slut. Tack för massor av inspiration!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att du är såååå fin i den röda blusen och att den ska stanna :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken söt blus! Den skulle jag helt klart gilla. Fin på dig är den iallafall :-)

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER