tisdag 24 maj 2011

FINA BARNPLAGG FRÅN TESSA & MIMMI CLOGS

Igår fick jag hem ett paket med fint innehåll till flickorna från TESSA & MIMMI CLOGS. De har helt LJUVLIGT vackra och bekväma barnplagg. Ett set till LillaSyster och ett set till StoraSyster.
4-åringen har storlek 5 år på linnet som är rymligt och långt och 4 år på kjolen som sitter perfekt.

Otroligt fina applikationer på båda plaggen och LillaSyster, precis som mamma, gillar bearbetade och detaljrika plagg ;-D


Sen måste jag visa de fina RECYCLED jeansen från Tessa & Mimmi som StoraSyster så stolt gick i idag och hade i skolan. Här kommer lite bakgrund om dessa som Mimmi har beskrivit det:
Våra "Hand Me Downs" jeans är vårt senaste projekt.
Vi designar och dekorerar "Recycled" jeans, alla jeans är unika och inga ser likadana ut. Jeansen har applikationer från återvunna plagg, broderier och även ibland handtryck. Vi tar gärna emot och återanvänder jeans och som tack får "kunden" en recycling-check som går att använda på hela vårt sortiment via beställningar direkt till oss via mail. Checkens värde är beroende på jeansens kvalitet. Jeansen skickas till Tessa&Mimmi clogs Tennisvägen 2a 23642 Höllviken och vi returnerar en check.
Visst är detta en fiffig och sympatisk idé?

Superfina!! Dessutom är alla jeansen unika, ingen är den andra lik.


Den här sötta blusen är på REA så jag passade på att slå till på denna till StoraSyster. Hon blev plötsligt så stor min fina tjej ;-D

Den är vitt vilket gör den till ett utmärkt barnplagg, vitt kan alltid tvättas i höga temperaturer om det skulle behövas och galltvål tar bort de flesta fläckar.

De är liiiite för långa men StoraSyster löste detta snabbt och så iväg till skolan ;-D
Jag kan bekräfta att inget av plaggen har farit illa av att användas i skolmiljö även om jag har en aktiv tjej med mycket spring i kroppen.
Det var allt för mig ikväll! Imorgon blir det en tävling på bloggen ;-D
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Tack för jättefina bilder som dina döttrar visar upp. Måste genast kolla in den hemsidan. Jag är imponerad hur mycket fina inlägg du hinner med trots ditt krävande arbete som du beskriver, för mig är din blogg perfekt, det gör mig ingenting att du inte är så personlig som många önskat, jag är så nöjd med din blogg, den ger mig som läsare allt jag vill ha men då pratar jag ju för mig såklart :-)
  Tack o trevlig kväll :-)

  SvaraRadera
 2. Gud va fina dina tjejer är! Jag längtar tillbaka ibland till tiden tär barnen var små, vad roligt det var att köpa kläder till barnen och fixa håret på döttrarna. Men det är roligt nu med, alla faser är bra på sitt sätt. Tjejerna är lika bra på att posera som mamma ser jag:-)

  Kram och hälsa de små att de var jätte fina!

  SvaraRadera
 3. Hej , jätte fina kläder på tjejerna. Jag ska genast se vad jag kan hitta till mina döttrar. Bloggen är perfekt som den är, suverän inspirationskälla. Jag hittade hit av en slump för några månader sedan. Jag fick en sådan otrolig kick att förnya mig själv och min garderob. Har blivit OM frälst och hittat en ny stil som känns helt rätt tack vare alla dina tips. Jag behövde verkligen det just nu i livet och allt känns mycket roligare med denna nya hobby. Tusen tack från lilla mig.

  SvaraRadera
 4. Kanonfina kläder. Får lite lust att själv dekorera lite jeanskläder dels när man ser de här barnjeansen men även efter ditt fix med din fina jeansjacka som blev så mycket finare med din personliga toutch.
  Hälsningar Vivvi

  SvaraRadera
 5. Vilka fina plagg! O såna där ideér med recyclingcheck är så smart!

  Håller med om vitt på barn. Många ojar sig när jag köpte/köper vitt till dottern och sonen. Men det är ju busenkelt att göra rent!

  kramis på dig!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER