tisdag 20 september 2011

ATT INTE HINNA MED.....

Denna vecka är tuff för mig, maken är borta några dagar och det är mycket på jobbet samtidigt. Ingen hjälp med prinsessorna, så tiden räcker helt enkelt inte till. Ledsen att bloggen blir lidande, men så ser verkligheten ut och jag hoppas ni står ut med mig. Tänkte i varje fall visa lite dina bilder på en kombo som jag nog inte visat på bloggen tidigare. Finaste Odd Me sålde mig först klänningen och sedan underklänningen i nästa omgång. Är så glad för dessa två plagg.
Vackra Lace Patchwork Wrap Dress i storlek 2.


Finns en del därute som tycker den är tantig men det tycker inte jag, jag älskar modellen. Gillar också att hela klänningen ändrar karaktär beroende på vilken underklänning man har under.
Väntar in fina Faye Frill Dress från Provrummet och jag hoppas kunna visa upp denna redan imorgon. Tills dess ha en fortsatt fin dag! Ikväll tänkte jag slänga in ett inlägg med lite Hudvård & Make-up tips.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Å så fin den är på dig! Rätt klänning på rätt plats :)) Kram

  SvaraRadera
 2. Den är så vacker! Speciellt med knytet runt midjan. Ser fram Faye Frill dress, den ser så fin ut. Jag är lite bekymrad över min rosa Jojo dress jag köpte för ett år sen. Jag har typ använt den 1 gång fastän den är så fin. Den känns så utställd och lite styv, inte helt figursmickrande eller hur man ska uttrycka det. Undrar om det ändrar sig om man tvättar den, eller kanske den bara är så. Vet du?
  kram Milla

  SvaraRadera
 3. Jag tycker den klär dig utmärkt! Underklänningen är så fin och blir verkligen pricken över i. Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Klänningen är underbar och klär dig fantastiskt bra. Tantig vet jag inte om den är, däremot åt det kvinnliga och klassiska hållet.
  Med varma hälsningar och kram från Eva Solid

  SvaraRadera
 5. Otroligt fin på dig!! Förstår att du inte hinner med. Ibland får livet bara va så... KRAMAR

  SvaraRadera
 6. Nej inte tantig utan klassiskt kvinnlig! Detta är konfirmationsklänningen för mig eftersom den inhandlades till sonens konfirmation! så du fick köpa underklänningen också! Ja, de är verkligen fina ihop!
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER