söndag 25 september 2011

IDAG ÄR JAG UTE PÅ ÄVENTYR......

Idag kommer det att vara ganska lugnt med bloggen....är på äventyr och jag lovar berätta mer imorgon. Idag tänkte jag i varje fall locka er med denna vackra och mysiga Chill Norway plagg som jag ännu hunnit visa upp på bloggen: Chill Norways Barry Cardigan i Grått som jag fått tag i via CREATIVE LOUNGE. Verkligen helt underbar och vacker i modellen, denna och vacra Mirabelle Coat är nog mina absoluta favoriter denna säsong.
Här ser ni den på direkt efter att jag packat upp den, lite skrynklig men så fin på.
Här är den efter strykning och med en underklänning under. Älskar verkligen denna modell. 
Superskön och superkvinnlig, en perfekt kombination.
Åh, om ni visste hur jag njuter just nu....lovar visa bilder imorgon på dagens/kvällens äventyr. Men nu väntar närvaro IRL så vi ses imorgon. IN OCH TÄVLA! ÄN ÄR CHANSERNA STORA ATT VINNA!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. ÅH så fin! Har spanat på den också, har en skunk dress från förra året som jag använt jättemycket. Hur är den i storleken?

  SvaraRadera
 2. Hei!

  Så flott Chill jakke! Passer deg perfekt:)Du har anbefalt noen fine bukser fra Lindex og fra Day (den gangen du prøvde pre-fall/fall kolleksjonen i butikken)i tidligere innlegg. Hva heter disse modellene? Vil forsøke å finne de i butikken her. Ha en fin uke og takk for din flotte blogg. hilsen Nina

  SvaraRadera
 3. Den satt skitsnyggt på dig (som de alltid gör).

  SvaraRadera
 4. Hej, vilken härlig blogg!
  Tänkte höra med dej du som verkar ha full koll på Odd Molly, finns det någonstans man nu kan få tag på en crochet frill dress, den virkade långa tunikan med luva.?
  Hoppas på svar! Jag ångrar såå att jag inte köpte den i butik!! <3

  SvaraRadera
 5. Hej Anonym: Kolla med Outleten vid Barkaby och Freeport, kanske att någon av dessa har den. I andra hand gäller det bara att söka på Tradera och Blocket (förr eller senare dyker den upp där).
  Lycka till!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER