torsdag 22 september 2011

FAYE FRILL DRESS FRÅN PROVRUMMET

Nu har jag hämtat ut det fina paketet från PROVRUMMET där finaste Faye Frill Dress låg i två färger: svart och puder. Klänningen har jag tagit hem i storlek M. Denna är normal till lite rymlig i storlek. Jag tror nog att jag hade kunnat ha storlek S. Klänningen är verkligen superskön att ha på sig, fin tunn kvalité. I höst och vinter behöver man ha lite tjockare tajts och leggings under dessa.
Denna puderfärgen är helt sagolikt fin och passformen är perfekt. I storlek M är denna ledig men ändå kvinnlig i passformen.

Manschetten ser ut som en ros....så otroligt fin.

Armen är lång men man kan ta enkelt ta upp den något.Superfin och användbar i svart.


Jag beställde även de fina handledsvärmare CHERIE i rosa. Varma och fina, speciellt till den puderfärgade klänningen.


Sen ville jag visa hur man enkelt kan variera och denna genom olika skärp eller andra accessoarer.
Här tillsammans med ett vacker skärp från PRADA inköpt på 70% REA (me like REA;-).


Jag kan varmt rekommendera denna vackra klänning och de fina handledsvärmare. 
Som vanligt med PROVRUMMET är servicen undebar, snabbt går leveransen och kvalitén är ljuvlig.
Idag jobbar jag hemifrån och ikväll ska jag på Teater med maken, en underbar paus i vardagen. 
Ha en fortsatt fin dag nu blir det jobb.
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Tack för bilderna, du är jättefin i klänningarna! Jag är 176 cm lång och har storlek 3 på t.ex. Odd Mollys velourklänningar, så vilken storlek tror du blir bäst på Frill dress då? Jag hade tänkt ta L, men tror du t.o.m. att M kan funka? Jag vill inte se ut som ett tält heller... :-)

  SvaraRadera
 2. Supersnyggt. Gillar speciellt när du satt det otroligt snygga Prada skärpet i midjan och de rosa handledsvärmarna sticker fram. Ursnyggt :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Väldigt snyggt, speciellt med skärpet i midjan! Trevlig kväll

  SvaraRadera
 4. Hej Anna-Lena: tycker nog du ska ta L annars finns risken att den stramar och blir för kort till dig.
  Lycka till!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Den svarta får nog köpas in som en hemmaklänning. Tack för titten!

  SvaraRadera
 6. Hejsan

  Funderade just på att köpa den, tack för bilderna. Svart blir nå för mörk till hösten, så det blir min favvo färg rosa.

  Ha en bra kväll
  Krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 7. Tack för svaret, jag tror också en L blir bäst! Jag är i behov av en svart klänning, men egentligen tyckte jag den rosa såg finare ut. Man ser detaljerna mycket bättre på den...men det var ju som sagt en svart jag skulle ha! :-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER