tisdag 6 september 2011

VACKER ODD MOLLY JEANSKLÄNNING HAR LANDAT - SUITEHEART DRESS

Jag vill börja med att tacka för all trevlig feedback jag fått i anslutning till TÄVLINGEN, TACK SNÄLLA!!
Idag tänkte jag visa upp den fina Suiteheart Dress från Odd Molly som jag beställt via COUNTRY DREAMS. Denna beställde jag ursprungligen i storlek 2 men den kändes som en tvångströja på, kort och alldeles för tajt. Returnerade den och här ser ni hur den ser ut i storlek 3. Denna bör man med andra ord gå upp en storlek i.
Pointelle leggings i silver under samt uderklänning från Unique (som syr upp efter ens egna mått) samt silvriga ballerinaskor.

Halsband från Cloud69 (inköpt från NORDLJUS)Fin figur får man i denna ;-D


Men jag måste bara fråga, VAD GÖR DESSA FULA TOFSAR PÅ DENNA KLÄNNING?? De är inte särskilt snygga tycker jag och tillför definitivt inget extra, snarare drar de ner intrycket. Tror ni jag sprättat bort dessa? JAPP ;-D 
Dessa åkte bort på än gång.

Jo, tack jag vet att man blir bredare när man tar bilder underifrån men vad ska man göra när det är 7-åringen som tar bilder och jag måste upp en bit upp i trappan för att komma med i bild ;-D

Strunta i den breda rumpan och titta istället på de vackra broderierna och det vackra mönstret i ryggdelen. Riktigt snyggt! Vet att många tycker det är onödigt med dessa men för mig är de dessa detaljer som gör hela klänningen.Så här ser det ut med ytterplagg från Noa Noa (vintage) när man ska gå ut.
Denna klänning kommer helt klart att bli en favorit i garderoben. Enkel, bekväm och klassisk i sitt snitt. Kan varmt rekommendera den om ni är ute efter en bekväm och fin vardagsklänning, enda minuset är prislappen på 2.200 kronor som ändå får räknas som en investering för en enkel jeansklänning.
Ha en fortsatt fin kväll, imorgon är jag tillbaks på jobbet...efter att ha kurerat mig hemma idag.
Vi ses då!
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Klänningen är ljuvlig och sitter jättefint på dig! Jag gillar tofsarna :)) Snygg kombo med silverleggingsen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. När jag fick se den i verkligheten så föll jag som en fura. trodde inte den skulle vara så fin som den var och givetvis följde den med hem. Fick också gå upp i strl på denna.
  jag tyckte dock att prislappen var helt okej då den är så fantastisk på och kommer stanna för alltid i min garderob.)
  krya på dig.

  kram jenny

  SvaraRadera
 3. Jättefin på dig. Så snyggt kombat med det silvriga. Jag älskar också de fina broderierna och faktiskt t o m tofsarna så de sitter kvar på min :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 4. Otroligt fin! Väntar otåligt på att min ska komma i rätt storlek!!! Tofsarna tror jag bestämt får ryka här med! KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Den är värd varenda krona!! Du är så snygg i den!
  Älskar min!!
  Krya på dig! Kramar

  SvaraRadera
 6. Klänningen är jättefin på dig! Å vaddå stor rumpa - GLÖM DET! Verkar som att de flesta fått gå upp en storlek här, stämmer det?
  Kryakram till dig!
  //Sofie

  SvaraRadera
 7. Jag håller med om att tofsarna är ett minus. Annars är klänningen mycket fin. Passar dig. En av många saker jag uppskattar med din blogg är att du är bra på att uppge och bedöma storlekar. Det är retfullt när storlekarna varierar och man inte kan vara säker på vilken som passar.

  Tack för all inspiration!

  SvaraRadera
 8. Fantastiskt snygg som alltid du vännen, klänningen är klockren på dig! Gillade hela den kombon och halsbandet.

  Kramar i massor!
  Adela

  SvaraRadera
 9. HEJ! Jisses vilken underbar blogg du har! Jag har på senaste gått och "kärat" ner mig totalt i odd molly... sen jag köpte en underbar klänning av märket:)

  Vilka fantastiska kläder du har! Supersnyggt!!!

  Jag är nyfiken på dessa x-stich (?) - tunikorna. Dom är helt i min smak och stil! Älskar färger:)
  Men jag hittar dom inte på deras sida, ute ur sortiment? Jag har inte tillgång till några odd mollyaffärer då jag bor utomlands. Vet du någon sida man kan beställa från som kanske har x-stich..?

  Oj, vad jag babblar på!

  Jag ska fortsätta följa dig! Definitivt!

  mvh Anna!!

  SvaraRadera
 10. Hej du vackra människa!
  Sticker bara in huvudet för att säga hej :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER