tisdag 27 september 2011

Euphorbia tunic & El Naturalista & GLÖM INTE ATT TÄVLA!!

Idag tänkte jag visa upp det fina paketet som damp ner hos mig från finaste Odd Me som sålde denna fina till mig. Den är verkligen speciell och jag gillar korstygnen men har ännu inte bestämt mig för om jag tycker att jag passar i denna, vi får se, ska prova den ett antal gånger innan jag bestämmer mig. Sen har jag matchat denna med mina fina stövlar från El Naturalista som inhandlats med Åhlens 20% rabattcheck.Stövlarna är supersköna och lite orginella. Gillar att de är kvinnliga, miljömedvetna och framförallt FOTRIKTIGA. Ja, jag är 40+ och då är det viktigt med bekväma skor.


Dessa sötnosar från samma märke tänkte jag däremot se om någon av er läsare är intresserade av att köpa. Dessa har kostat 1.450 kronor och jag skulle vilja ha 750 + frakt för dessa. De är använda vid ett enda tillfälle annars i nyskick. Storlek 38 och jag uppfattar dem som normala i storlek. SÅLDA!!!


Dessa är supersöta på men tyvärr inte riktigt MIN stil. Lämna en kommentar med angivande av eran e-mailadress om ni är intresserade så mailar jag er.


Ha en fortsatt fin kväll! Denna vecka är sjukt stressigt men jag hoppas att det snart lugnar ner sig.
GLÖM NU INTE ATT VARA MED OCH TÄVLA OM DEN FINA FAYE FRILL DRESS FRÅN PROVRUMMET, NI HITTAR TÄVLINGEN HÄR!!! OCH GLÖM INTE ATT DEN SLUTAR KL. 21:00 IDAG!!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. tunikan är jättefin, snyggt med svart på Odd Molly, kram

  SvaraRadera
 2. Älskar dina el Naturlista stövlar...så fina!

  kramar!

  SvaraRadera
 3. Naturalista har massa fint - har börjat snegla mer och mer åt det hållet. Kanske borde testa någon gång, men rädd för att bli beroende ;-)

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Det är så fit med Odd molly kläder! Jag önskar att de vore på rea oftare så jag hade råd med fler!

  SvaraRadera
 5. Hejsan

  Den var ju super snygg, den är min stil.
  Klart man måste ha ordentliga skor på sig spec bekväma & skön att gå i. Nu till vintern ska de gärna vara gosiga & varma:) Nörd som jag är, då spelar inte utseendet nån roll för mig.

  Ha en fin dag
  Krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 6. Hej! Är intresserad av skorna! Har du ngn bild med skorna på?
  MVH Ullis

  mariaulrika75@hotmail.com

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER