söndag 11 september 2011

DAGENS ODD MOLLY KOMBO - MIXA OCH MATCHA

Idag har jag verkligen gått igenom en del av mina fina plagg som bara hängt ett tag i garderoben. Har så många vackra plagg och jag blir alltid lika glad när jag bara ser alla färgerna och drar fingrarna genom plaggen som hänger där. Synd bara att det är lite för trångt.
Lite olika plagg som matchats ihop tillsammans med de stickade leggingsen från Gina Tricot som figurerat i snart alla Odd Molly-bloggar.

Rosanella top har precis samma färg som de "powder"-färgade leggingsen från Gina Tricot.
Underkjolen är en gammal Spoiler Skirt i Choco. Underklänningen under har jag glömt vad den heter men har samma botten som Silk Sleeveless Dress i Apricot.Prime boots i Testa matchar perfekt. Fast de känns något för tajta över vaderna och jag har ändå rätt smala vader...hmm, de där sommarkilona måste försvinna å det snaraste.


Sen provade jag även samma stass tillsammans med denna vackra silkesblusen: RAF silk l/s top i storlek 3.
Hoppas ni har en fin söndag med era nära och kära, det har jag idag.
Jag har sett en del inslag till minne av 9/11 för 10-år sedan och jag kan faktiskt inte förstå att det var så pass länge sedan det hände, känns som att det bara var för ett par år sedan. Det blir nästan för övermäktigt för mig att ta in all denna sorg, alla dessa hjälteinsatser och allt elände som detta vansinnesdåd gav upphov till. Nu vill jag bara håll om mina nära och kära och tacka Gud för att vi lever i ett land där jag kan känna en viss trygghet trots allt det ofattbara våldet utanför i världen.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Du är en mästare i olika kombinationer! Tack för härlig inspiration. Kram!

  SvaraRadera
 2. Alltså, du är ju så himla duktig att sätta ihop fina kombos. Superfint alltihop och härlig färgmatchning :-)

  Kan inte heller fatta att det är 10 år sen. Känns som igår. Var i England när det hände och det var kaos där då minns jag...

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga kombosar! Håller med om att 9/11 känns närmare i tid. Helt ofattbart att det hänt! Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER