söndag 18 september 2011

VACKRA PLAGG FRÅN VALERIE

Jag har fyndat en del Valerie plagg nu när det var sommarrea. Jag älskar hennes vackra, kvinnliga plagg.Tyvärr är dessa minst lika dyra som Odd Mollys så det blir mest på REA som dessa inhandlas. Nu har SID & SALLY tagit in en hel del i höst och även CREATIVE LOUNGE kommer att ta in en del till hösten. Tycker det är kul att detta vackra märke börjar uppmärksammas, dessutom tycker jag man kombinera många av Valeries plagg med Odd Mollysar.
Denna vackra, sockersöta klänning inhandlades på 70% REA och jag tycker det är en av de vackraste klänningarna jag någonsin ägt. Storleken på Valeries plagg är normal tycker jag men denna var slut i storlek 40 så jag chansade och tog storlek 42 som jag justerat lite för att den ska passa.

Underbara detaljer, material och passform.Den vackra jackan är också från Valerie och inhandlades på Miss Gretas REA till 60% REA. Verkligen ljuvliga plagg som jag har hängandes utanför min garderob bara för att kunna beundra de varje dag.Jag älskar dessa plagg även om de är renodlade festplagg så är jag nöjd om jag så bara får använda dessa 1-3 gånger om året. Jag jobbar för fullt för att få till en tävling i samarbete med Valerie och hoppas snart ha detta på plats. DET får ni absolut inte missa.
Ha en fortsatt fin söndag och tack för alla era fina kommentarer angående livspusslet i mitt förra inlägg.
KRAM!!

9 kommentarer:

 1. Ja detta är ju kläder som passar dig som handsken!! Har tittat en hel del på dessa (utan att handla..) men har faktiskt tänkt att det vore något för dig. Kul när man fynda på bra reor!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag tycker Valerie gör så vackra kläder....men som du säger relativt dyra....så jag har också fyndat lite på rea....Titti

  SvaraRadera
 3. Otroligt snyggt!!! Minns Valerie från way back when innan fröken sverige när hon hängde i Lund. Redan då stilsäker och kreativ!

  Själv drömmer jag om den här http://www.sidandsally.com/system/search/product.asp?id=6977# till bröllop men tycker det är för mycket pengar för en klänning jag ska ha en gång. Men den är så otroligt snygg!!

  SvaraRadera
 4. Vilka plagg!!!! Aldrig sett det märket förut men kommer definitivt hålla koll nu.

  SvaraRadera
 5. Wow så snyggt! Kommer garanterat inte att missa en ev. tävling :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Otroligt vackra plagg. Älskar plisseringen på jackan
  KRAM!

  SvaraRadera
 7. Passar dig perfekt, helt din stil du vackra!Har kikat på märket med, men det är ju ganska dyrt så rea är perfekt=) Väldigt kvinnligt och så snyggt!

  Kramar
  Adela

  SvaraRadera
 8. Så perfekt till dig söta! :-)
  Kramar

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER