onsdag 7 september 2011

UNDERBARA CHILL NORWAY PLAGG - AMANDA BLANKET

Har beställt två helt ljuvliga Chill Norway plagg varav den ena visar jag upp idag. Fina och bekväma Amanda Blanket i Mud Beige. Min är i storlek M och den är helt normal i storlek. Denna kommer att användas flitigt. Här kommer en bildkavalkad. Creative LoungeNordljus och NANTUCKET har tagit en massa av höstens fina plagg men just denna färgställning verkar väldigt få ha tagit in. Tjejerna på Nantucket beställde denna särskilt till mig (otrolig service och omtänksamhet när det gäller deras stamkunder) och jag är otroligt nöjd med färgen som passar både till hösten och våren.

Under ser ni den fina Odd Molly Augar Tunic i storlek 1.Snyggt när man ser kontrastfärgen under när man viker upp armarna.Den är otroligt välskräddad, snygg, praktisk, mjuk och otroligt skön på. Ett plagg som kommer att användas flitigt helt enkelt. Väntar in ett par paket som jag är såååå otroligt nyfiken på och jag måste erkänna att jag har dåligt med tålamod ;-D Hoppas de dyker upp i veckan.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Wow, vad snygg chillen är. Precis min smak och vad snyggt med mollyn under. "Clock clean" som vi säger här i min svengelska värld :)

  Ha en fin kväll fina
  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Nu blir jag ju otroligt sugen på ytterligare en Augar - eller två haha. Den vita måste vara det perfekta kombinationsplagget!
  Kram fina

  SvaraRadera
 3. Den var riktigt snygg, bra köp =)

  SvaraRadera
 4. Den koftan var väldigt snygg och användbar kan jag tänka den är.
  kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER