onsdag 28 september 2011

VINNAREN AV VACKRA FAYE FRILL DRESS ÄR......

Först vill jag tacka alla som var med och tävlade! Roligt att så många ville vara med. Här kommer namnet på vinnaren:
VINNAREN HAR JAG TAGIT FRAM MED HJÄLP AV EN SLUMPGENERATOR OCH TUREN FÖLL PÅ VERONICA JACOBSSON! STORT GRATTIS!! JAG HAR VIDAREBEFORDRAT DIN MAILADRRESS TILL PROVRUMMET OCH DU BEHÖVER ANGE FÄRG OCH STORLEK SOM DU ÖNSKAR NÄR DU BLIR KONTAKTAD. HOPPAS DU BLIR NÖJD MED DIN NYA FINA KLÄNNING!!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Skulle vilja efterlysa Overcast Cotton Jacket #364
  i Powder storlek 3. Vet du vart den går att få tag i?

  SvaraRadera
 2. Hei!

  Jeg lurer på modell navnet på buksene fra Lindex du anbefaler og Day buksen (sort) du prøvde i butikken sammen med odd molly fall?
  Jeg vil forsøke å prøve de her hvis de har.. Takk for flott blogg:)
  Hilsen Nina

  SvaraRadera
 3. Hej Nina: Det finns inget modelnamn på Lindexbyxorna tyvärr, du får titta på bilden helt enkelt men byxorna från DAY har jag skrivit ut namnet på vid provningen och de heter NEW YORK GLAM och är normala i storlek.
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 4. Åååå Jag är så glad för vinsten så jag vet inte vart jag ska ta vägen =)

  helt underbar blogg du har :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER