onsdag 14 september 2011

DAGENS ODD MOLLY - CONTRAST DOT WRAP

Den här vackra klänningen/tunikan är en liten doldis, inget jag själv egentligen varit sugen på tidigare när jag sett produktbilderna. Ne, det var först när jag provade den i Odd Molly butiken som den fastnade på näthinnan, dessutom är denna faktiskt riktigt prisvärd (i Odd Molly sammanhang). Denna klickades hem från SKJORTAKUTEN och jag är så nöjd över denna vackra. Just denna vackra blåa färg som enkelt kan kombineras med almost black är verkligen ljuvlig.
Jag måste även få visa upp de här supersköna stretchbyxorna som jag hittade på Lindex och som är perfekta under tunikor. De är dock RYMLIGA i storkelen, man kan nästan gå ner två storlekar men jag har gått ner en storlek och känner redan att de töjt sig.

Denna kostar 299 kronor och ni kan klicka på bilden om ni vill se vilken byxa det handlar om.Fina knappdetaljer på nederdelen, det gillar jag.

Fast finast tycker jag att den är med bara ben eller med hudfärgade strumpbyxor. Jag har min extremt användbara Lacie Strap Dress i almost black under.


Visst är den fin? Har även ni slagit till på denna?
Hoppas ni har en fin kväll!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Klänningen är verkligen jättefin, & som nästan alltid, snyggare än på produktbilden!

  Gillar ditt inlägg från tidigare i dag! Har kommit en bra bit på 'min' väg, 'att vara sig själv, o inte bry sig så mycket om snack'. Har dock fått jobba på detta, du vet liten stad, jantelagen osv.!!

  Hoppas dina tjejer blev nöjda med änglaprinsessorna. =)

  Må så gott - kram Malin

  SvaraRadera
 2. Tunikan är verkligen jättefin! Hade önskat jag passade i blått, men den gråa är bättre till mig. Dock blir den så himla prickig... Om den finns i Göteborg så kanske kanske :-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Brava!!! I think that this is the perfect style for you. Very flattering indeed.
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 4. Så fin den var på. Har inte heller funderat så mycket på den utan var mer sugen på klänningen i samma serie men så hörde jag att den skulle vara så lång så nu kanske man kan börja kika på wrappen istället :-)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Oj så snygg den var i omlottdelen där fram! Du bär upp kläder så jäkla bra.

  SvaraRadera
 6. Tack så mycket för ännu ett shoppingtips! Slank in om på Lindex på lunchen igår och köpte ett par jag också. Ha en skön helg! Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER