lördag 10 september 2011

GÅRDAGENS OUTFIT OCH PROVNING AV SISTA HÖSTKOLLEKTIONSSLÄPPET FRÅN ODD MOLLY

Här kommer den sista delen av gårdagens provning av Odd Molly sista plagg från höstkollektionen.

Mistress Melton Coat i Grey i storlek 2. Normal till lite smal i storleken.
Ingen favorit, alldeles för rak i modellen, ser mer ut som "Sponge Bob" än något annat med denna på. Fin spets annars.
Lessore Knit jacket i storlek 2. Normal till lite stor i storlek. Jag tyckte den kändes bulsig och inte särskilt smickrande för figuren men absolut fin och söt på.Port-a-home big cardigan i storlek 1 var RYMLIG och faktiskt mycket finare på än vad man kunde tro. Tyvärr är jag inte tofs och franstjej så denna är inget jag kommer att satsa på i höst men absolut värd att prova och satsa på om man gillar fransar och tofsar ;-D Kanske till och med att den dimper ner på REA ;-D
Priset var 1.990 kronor.Gilded Multi Cardigan i storlek 2.....behöver jag säga att detta inte riktigt är min modell ;-D
Nja, inte klockren på trots vackert mönster och härlig mjuk kvalité. Den är väldigt öppen på mig och jag vet inte om det blir bättre i storlek 3, jag gav upp där. Pris ca 3.500 kronor.
Gilded Multi Sweater i storlek 2 var jättefin, mjuk och skön men kanske inte jättespeciell. Kommer inte ihåg priset på denna...tyvärr. Men dyr och inget jag kommer att köpa, alldeles för alldaglig för min smak.LHR Cardigan i storlek 2. Lite för mycket volanger för min smak....kändes lite som en mormors kofta. Inget för mig men mjuk och fin i kvalité och i mönstret.

Det var allt för denna gången hoppas ni gillande provningen och ni kanske hittat lite nya favoriter ;-D
Ha en fortsatt fin lördag.
Vi ses imorgon!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Den svarta kavajen var super snygg, vilket märke?
  mvh Anneli

  SvaraRadera
 2. Absolut inga nya favoriter. TROTS att du är såå snygg i allt du provar! Det verkar inte bli mycket inköpt den här säsongen för mig... Kramar

  SvaraRadera
 3. Tack för en fin provning!! Så kul att titta. :_D
  kramar och ha en fortsatt fin helg!

  SvaraRadera
 4. Utav detta var det bara gilded cardigan som föll mig i smaken. Den är å andra sidan jättesöt tycker jag, så den står absolut på min vill ha-lista (och är redan beställd). Tjock ylle funkar inte alls på mig så ska jag ha ullkoftor är det sådana här tunna som gäller helt enkelt!
  Tack för provning!

  SvaraRadera
 5. Tack för dina provningar!! Det är jättekul, ger ett helt annat liv åt kläderna än bilderna i nätshoperna.

  SvaraRadera
 6. Tack för en jätte fin provning och som vanligt massor med fina bilder.

  SvaraRadera
 7. Nja - det du har i garderoben är sååå mycket finare tycker jag. Men tack ändå för bra provning och bilder som vanligt. Det är så värdefullt att få se plaggen med en riktig person i. Jag är mindre än dig, men tror vi har ganska lika proportioner så du är alltid en bra målstock :-)

  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER