fredag 9 september 2011

VACKRA WUNDERWEAR STRAP DRESS - KOMBOSSAR

Idag tänkte jag visa upp den vackra, relativt prisvärda klänningen från Odd Molly - Wunderwear Strap Dress. Den jag har är i storlek 2 och nypris ligger på 999 kronor. Har sett att den redan är ganska slutsåld hos många av nätbutikerna men jag lyckades få tag på denna via MILK & HONEY som verkar ha kvar ett par av dessa. Klänningen är LJUVLIGT vacker i sin enkelhet och går att använda både som underklänning och som vanlig klänning. 
Vackra broderier

Fin urringning med diskreta spetsdetaljer

Bra längd

Sueprsnygg med den vackra Fedden Knit Jacket överTillsammans med fina Rosanella top i vintage rose
Sist med inte minst tillsammans med fina Imperfectionist Cardigan

Detta är helt enkelt en vacker klänning som är prisvärd och ytterst användbar. Kan bäras som den är under de varmare årstiderna och sedan som underklänning under de kallare årstiderna. Tänkte även jag tipas om fina accessoarer hos GINA TRICOT just nu. Både vad gäller stickade leggings och fina halsband, ringar och örhängen.
Pris ca 99 kronor (har jag för mig)

Jättesöt ring, Pris 129 kronor (har jag för mig)

Stickade leggings 199 kronor (finns i cremevitt, ljusgrått och denna färg powder)
Om ni har fina tips på hur ni använder era leggings mottages dessa tacksamt emot. Använder inte själv särskilt ofta leggings och har liiite svårt att gå omkring med dessa under vanliga klänningar. Kanske är en vanesak.
Ha en fortsatt fin fredag.....jag fått nys om att sista höstleveransen kommit in idag.....ska ta mig en sväng om Odd Molly butiken och försöker prova höstkappor/jackorna som kommit.
Vi ses sen!!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Så fin klänningen är! Bra att få se den p en riktig människa - jag var lite orolig att den skulle vara väldigt byrtförstorande men den är ju jättefin :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jättesöt är den, har haft ögonen på den ett tag. Hur är den i storlek tycker du?

  Blir kul att se om du hittade några jackor!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jaa, visst är den fin klänningen, jag fick hem min igår..och jag är super nöjd med den, ska fota o visa någon dag..
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 4. Underbara kombinationer, så fina färger!

  SvaraRadera
 5. Jag köpte två Gina Tricot leggings igår....jättefina....har jag leggings på jobbet åker sockar o stövlar av o på med ballerinaskorna...går jag bort har jag ofta med mig ett par ihopvikbara ballerinor..
  Men till fina klänningar ska det vara strumpbyxor tycker jag. Dock ej för tunna det gillar jag inte...!
  Titti

  SvaraRadera
 6. Hejsa
  Super fine kombinationer :)
  Hvordan er Fedden Knit i størrelsen?
  Kram
  Annette

  SvaraRadera
 7. Annette: hej vackra! Den är normal till lite rymlig i storlek. Jag har st 1 på denna men brukar ha storlek 2 annars. Den är verkligen vacker!
  Kram!!

  SvaraRadera
 8. Tak :)
  Så skal jeg nok også have en str. 1.
  RIgtig god søndag :)
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER