torsdag 15 september 2011

BY TI MO KOFTA & ESTER ELENORA KLÄNNING

Jag, precis som många andra, föll för den vackra koftan från by Ti Mo som vackraste gravida frun visade upp härom veckan. Så vacker, så annorlunda, så originell. Den tog slut direkt hos Tintin Style så jag hade tur som hittade denna korta variant hos MINZO i den vackraste rosa nyansen. Perfekt att kombinera med vackra Ester Elenora klänningen Sofia i den ovanliga rosa nyansen, är så glad att jag lyckades hitta den hos en ganska nystartade butiken Agnes of Sweden som hade denna kvar.
Först kunde jag inte låta bli att slänga på mig allt ovanpå min svarta underklänning som jag hade på mig idag på jobbet (tillsammans med annat över, så klart ;-)


Men sedan provade jag med en fin vit underklänning.


Visst är det en perfekt match?

Så ljuvlig rygg!!!

Armband från Tiffany & Co passade bra till.
Visst är det svårt att stå emot när man ser så många fina plagg på bloggarna? Ja, ibland får man stålsätta sig.
Får nog snart rensa garderoben igen ;-D Håll utkik i helgen....
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!! 

8 kommentarer:

 1. Ja, den är verkligen speciell och supersöt! Vad kul att se den på dig här! Jag blev verkligen blixtförälskad i den här korta varianten och var snabb som en vessla och lyckades kapa mig en från Tintin, som nu ligger och väntar på posten på mig sedan igår. Det retar mig något kopiöst att jag jobbat så sent två dagar i rad och haft andra åtaganden så att jag inte hunnit dit. Men imorgon så!!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, den är verkligen speciell och supersöt! Vad kul att se den på dig här! Jag blev verkligen blixtförälskad i den här korta varianten och var snabb som en vessla och lyckades kapa mig en från Tintin, som nu ligger och väntar på posten på mig sedan igår. Det retar mig något kopiöst att jag jobbat så sent två dagar i rad och haft andra åtaganden så att jag inte hunnit dit. Men imorgon så!!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Koftan är så fin! Jag älskar By Ti Mo. Vi har många kvar här i Visby av den sorten med den speciella ryggen, både korta och långa koftor samt klänningar :)

  SvaraRadera
 4. Vad fin du är!! Min nya Ti Mo är den jättekorta varianten utan det fina rygginfällningen - men tycker ändå den är så vacker med spetsen fram. Och vilken klänning!

  Riktigt snyggt och välmatchat som vanligt

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Superfint! Jag har själv en annan kofta i beige från Ti Mo men med samma fina rygg. Många fina komplimanger har jag fått om den.

  SvaraRadera
 6. Klänningen är ljuvlig :) Har inte sett den annat än på produktbild och nu vete 17 om jag kan låta bli den.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jag blev också kär i den korta varianten i grått och blev jätteglad när jag hittade den på Blue Lavendel i Sollentuna C igår, fanns flera både rosa och grå. Ej den långa dock. Men de fina ridbyxorna från by Timo som också är slut överallt fanns också där, i brunt och beige åtminstone. Du var jättefin i den rosa!! Kram

  SvaraRadera
 8. Åååå finns den i rosa också?! Nu blev jag sugen *s*

  Agnes of sweden har så jäkla mycket fina saker, kunde inte hålla mig från att handla där inne jag heller.
  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER