måndag 26 september 2011

LETISHA COAT & PRIME BOOTS KOMBO

Idag har det varit en sjukt stressig dag men inget kan stoppa mig från att bjuda på vackra bilder av den fina Letisha Coat i blått från PROVRUMMET och mina nya fina Prime Boots från NANTUCKET (som var nedsatt med 40%!!). Klockren kombo om ni frågar mig ;-D
Denna har jag beställt i storlek S och den sitter fint på men tyvärr tror jag inte att jag kommer att få plats med en kavaj eller stickad kofta. Jag skulle nog rekommendera att man tar sin normala storlek. Funderar själv på att byta till storlek M.

Underbara detaljer

Otroligt fin och kvinnlig i modellen, fint, mjukt foder. Supervarm!

Nya fina Prime Bootsen i favoritfärgen linnen är bara sååå snygga. Här har jag faktiskt gått upp en halv storlek, brukar ha storlek 38-38,5. Dessa är i storlek 39 och sitter perfekt.

Älskar denna fina höst/vinter parkas

Under hade jag min vackra Bakers Cross Dress


Sen måste jag tipsa om det fina armbandet som Lindex tagit fram till förmån för Cancerfonden (stödjer Bröstcancer forskningen). Jättefin och pengarna går till livsviktig forskning. Tre stycken "Rosa bandet" designade av Per Holknekt och Lena PH har också inhandlats, en till varje kvinna i hushållet.

Matchar klänningen PERFEKT ;-D
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Aaaah, det är ju bara sååå snyggt alltihop. Jackan var ju toppensnygg och klänningen med primesen till är ju bara så snyggt. Nu har du gett mig en ny craving hi hi. Armbandet måste man ju bara köpa.

  Ha en bra dag och hoppas det inte blir lika stressigt idag

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad roligt att du gillar både band och armband :) Fler rosa produkter kommer att finnas i butik från och med kampanjstarten på lördag 1 oktober. Håll gärna utkik efter dem också :) Tusen tack för ditt engagemang! Kramar

  SvaraRadera
 3. Jag beställde kappan efter ditt tips, ligger mellan M och L men tog en L då jag vill har litet utrymme under....få se nu då om den är för stor....fin är den iaf!

  SvaraRadera
 4. Hej! Underbar jacka, som tyvärr är slut i S. Så om du ska byta till en M, skulle jag jättegörna köpa din S! Kram Claudia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER