tisdag 13 september 2011

VACKRA HÖSKAPPOR FRÅN PROVRUMMET OCH CHILL NORWAY

Jag är en riktig kappmänniska, älskar kappor och har alldeles för många av dessa i garderoben. Idag fick jag syn på Chill Norways vackra Mirabelle Coat som NANTUCKET tagit in och som är helt ljuvlig! Fick även lite preview på den fina kappan som Provrummet har på väg in (de tror den kommer in i nästa vecka) och som är ljuvlig även den. Lite skillnad i pris dock...men båda så fina.


Vackra Mirabelle Coat kostar ca 3.300 kronor och har så fina detaljer, dock är den liten i storlek skriver Nantucket.

Här har ni Provrummets egen variant och jag måste säga att denna är riktigt fin i mitt tycke. Tror den kommer att kosta ca 1.600-1.700 kronor.

Visst är den fin? Den kommer i mörkblått och i svart.....jag har redan förbokat min ;-D
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Såg precis den från CN och den är...verkligen helt underbar! Men Provrummets var ju också fin, och betydligt bättre pris. Nu har jag inte läst om den men är den fodrad som vinterjacka eller är det mer en höstkappa?

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny: den är fodrad så den kan användas även på vintern. Du får hålla utkik.
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Nu vet jag att jag kommer att låta lite sur, men kan inte låta bli att fråga ändå. Jag tycker det är kul att komma till din blogg ibland och kika kläder, det blir dock inte alltför ofta för jag blir nästan stressad av att du inte kan låta bli att köpa allting som du tycker är fint. Jag menar inte att vara elak, men kan du inte ibland bara titta på saker? Utan att köpa dem? - Stina

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Jag skulle gärna vilja maila till dig och undrar hur man gör detta? :)

  SvaraRadera
 5. Hej Stina: Om du känner såsom du beskriver kanske du inte ska in på just min blogg, inte för att vara elak men om man inte mår bra av något och känner sig stressad över någon annans beteende (som du trots allt inte kan styra) är det kanske bättre att låta bli. Jag provar MASSOR med kläder eftersom det är en passion och ett intresse jag har. Älskar en massa olika märken men har mycket från just Odd Molly. Om jag köpte allt jag tyckte om eller provade skulle jag vara bankrutt vid det här laget....och det är jag inte. Jag har en sund ekonomi och har förmånen att kunna unna mig fina saker som jag betalar med mina egna pengar. Om du inte mår bra av bloggen så ska du inte besöka den, för din egen skull. Detta ska ju vara en trevlig modeblogg.
  Kram!!

  Anonym: Jag har medvetet inte lämnat ut min mailadress eftersom jag inte har tiden att besvara en massa privata mail. Om du har en specifik fråga kan du lämna det som en kommentar på bloggen och din e-mail så kontaktar jag dig om det är något jag känner att jag kan och har tid att hjälpa till med. Jag har inte efterlysningar på bloggen, finns så många andra Odd Molly-bloggar som är bättre på det ;-D. I enstaka fall när det är någon jag känner kan jag ibland slänga ut en efterlysning, men det är i undantagsfall.
  Ha en fortsatt fin dag.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Okej tack, det jag ville var att fråga om du skulle kunna tänka dig att efterlysa en provrummetkofta till mig. Men det vill du inte då förstår jag :)

  SvaraRadera
 7. Hej Anonym: mitt tips är att kolla på Tradera (brukar dyka upp en hel del)och även kontakta Provrummet själva, kanske vet de var du kan hitta den :-D
  Lycka till!!

  SvaraRadera
 8. Kappan från provrummet skall jag också shoppa:) Jättefin OCH bra prislapp:)
  Men vilken färg skall man välja, marinblå eller svart liksom?
  Har en Overcast Coat från OM i army att byta med....
  Vilken FÄRG har du valt??

  Kram,
  Carin

  SvaraRadera
 9. Provrummets kappa ser jättefin ut. Det enda jag funderat ä
  Över är att jag tycker den ser lite lång ut. Har märkt att deras klänningar ibland är väl långa, även om det bara handlar om cm, är det störande. Jag är 168 cm, och det är väl rätt normalt. Kam du inte kommentera just längden när du får din? Kram och tack för alla fina tips!
  Sanna

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER