måndag 5 september 2011

MASSOR MED VACKRA PLAGG ATT VISA OCH SUPERTÄVLING SNART!!

Idag har det regnat paket hemma, tyvärr har jag inte kunnat njuta fullt ut av dessa då jag är extremt förskyld och har en aning feber. Jag jobbar ändå hemifrån idag, lämnar/hämtar Prinsessorna, fixar ärenden, lagar mat, etc...Känns som att kroppen ska knäckas. Är helt slut och har inte kunnat äta något idag. Har även lyckats fixa en efterlängtad SWAP (byte av storlek) med fin Odd Molly-syster ;-D
Idag fick jag hem från Stefanie som har JOHNNY´S BOUTIQUE tre fina plagg varav två visas upp här idag.
Samtliga hennes plagg är PROVPLAGG, dvs alla är i storlek 1 med eftersom just vissa av Odd Mollys plagg är lite större i storlek som de stickade plagg samt de i bomullsjersey har även jag lyckats beställa en hel del därifrån. Avoriaz Knit tunic och den fina Augar Tunic i Vitt. Leveransen tar max 5-6 dagar och man få tag på finfina plagg som inte kommit ut i produktion ;-D
Jag kan börja med att erkänna att jag direkt byte ut det cerisa bandet i midjan, jo jag vet att det är supersöt och lite extra detalj men för mig och mina övriga plagg passade det inte med det bandet. Istället har jag satt ditt ett litet diskret svart satängsband.


Superskön och vackra detaljer men den är supertunn så det är ett måste med en kofta eller annat som täcker det värsta.

Den stickade koftan är otroligt fin, mjuk och välarbetad, ett klart måste i höst! Kan tänka mig att köpa fler av denna. Modellen är ganska rymlig och det är inga problem att ta en storlek mindre än normal i denna.


Sitter fint även baktill ;-D Tyvärr har den superlånga arma som man får kavla upp.
Hoppas ni gillade bildkavalkaden. 
Lite senare, idag eller imorgon kommer jag att sätta ihop en fin tävling exklusivt för er mina kära läsare!! Jag kan säga så mycket som att det blir en hel del fina Odd Molly saker som kommer att lottas ut, bland annat två saker som INTE går att köpa (dvs finfina, very special Odd Molly GIVE-A-WAYS).
Vi ses lite senare!!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Ååå, stackars dig. Inte kul att vara sjuk. Ibland är det bra att ha ett jobb där man kan jobba hemma men samtidigt tillåter man sig ju inte att ligga i sängen och vara sjuk då...

  Jättefina saker du visar upp och de sitter så fint på dig. Den där koftan är bara ett måste i höst. Den är ju sååå fin :-)

  Spännande med tävlingar, ska vänta med spänning

  Krya på dig

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Jättefint, gillar både koftan och toppen under! Spännande med tävling, krya på dig!

  SvaraRadera
 3. inte skoj att vara förkyld!
  vad söt tröjan var! Vad är det för material i den?
  Kram

  SvaraRadera
 4. Men din stackare som är sjuk. Jag har samma kofta i winter white, och en augar tunic i almost black på väg. Det syns att vi gillar samma plagg:)Undrar vad de hade för långärmad modell till koftan?
  Kram

  SvaraRadera
 5. Usch vet vad du menar. Jag är så himla risig med. Kan knappt hålla mig vaken. Tyvärr måste jag jobba :-((
  ÅH vilken fin kofta. Den kommer nog bli min med :-)) Tröttnar du på den vet du vart jag bor;-))

  SvaraRadera
 6. Hejsan

  Tunikan såg skön ut att ha sig på.

  Fina kläder

  Ha en bra vecka
  Tack för visningen.
  Krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Underbar kofta.Önskar mig också en.Krya på Dig!

  Magdalena

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER