torsdag 8 september 2011

UNDERBAR SWAP - MULTI ANGLAIS LTD BLOUSE

Måste få visa upp den fina blusen som landade i brevlådan idag. Jag hade beställt den i storlek 1 från Johnny´s Boutique och chansade att jag kunde ha denna, visste ju att den var rymlig i modellen.....men den var toksmal i armarna. Hade läst hos finaste FENGXUMAMMA att hon hade en i storlek 2 som var aningen för stor för henne så jag föreslog ett byte och äntligen fick jag rätt storlek ;-D Tack underbara Fengxumamma!!
Här kommer en ny bildkavalkad.
Den är skir och aningen genomskinlig men OTROLIGT vacker!

Under har jag mina nya byxor från DAYJag passade även på att prova den med den fina Augar Tunic under och tycker faktiskt att det blev ganska fint med den under. Denna kommer att var urfin som en liten jacka över fina skira sommarplagg också.

Ha en fortsatt fin kväll!! Nu är det nattning och sedan lite vila innan det är dags att springa till jobbet igen.
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Grattis till den fina! Äntligen? :-D
  Jag kommer att behålla min för alltid tror jag. Ja, det lät lite knäppt att säga men så mycket gillar jag den fina blusen.
  kramar och ha en go kväll!

  SvaraRadera
 2. blusen är jätte fin på dig!!!
  vill fråga dig som är molly expert om continental dress i chalk. har köpt en på Tradera i stl 1, sitter perfekt men färgen gjorde mig lite besviken. jag har sett så många bilder på denna klänning i denna färg,bl.a. i din blogg och hade upplevt färgen nästan som off white. men i verkligheten har färgen nästan gråbeige nuans. är det så? måste tillägga att jag har en äldre version av denna klänning med en röd fjäril där bak.

  tack på förhand
  Julia

  SvaraRadera
 3. Hej Julia: Ja, den är mer åt det kalla hållet jämför med den äldre versionen. Gråbeigevitt skulle jag beskriva färgen. Själv gillar jag den bättre än den mera gulaktiga tidigare versionen så smaken är olika ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Oooooj vad fin den var! Du bär verkligen upp de där kläderna som ingen annan.

  SvaraRadera
 5. Hej igen!

  så du menar att den tidigare versionen av continental dress, nämligen everywhere dress hade en varmare nuans? för jag menade att jag hade köpt everywhere dress 810 och den har den kalla gråbeigea nuansen vilket gjorde mig besviken? lite förvirrad...sorry

  hälsningar
  Julia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER