fredag 2 september 2011

ÄNTLIGEN HEMMA IGEN & NY KOFTA FRÅN ODD MOLLY

Äntligen hemma efter tre dagars konferens.....helt slut men väldigt lärorikt. När jag kom hem hade denna landat i brevlådan....Odd Mollys Canna Cadigan i Mid Indiga i storlek 2 från NANTUCKET. Denna är väldigt fin och helt normal i storlek. Kommer att bli perfekt till jeansplagg.

Här har jag kombinerat den med två fina klänningar från Provrummet (förra årets modell).

Har en del fina plagg på ingående och det ska bli kul att få visa upp dessa på bloggen när de väl dyker upp, dessutom har jag en del REA plagg som ännu inte synts på bloggen.
Ha en fortsatt fin fredag, imorgon är jag tillbaka i högform.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej
  Ville bara berätta en sak som gjorde min dag ja hela gårdagen o dagen för mig. Jag bestäöllde i söndags en Chill Norway från Nordljus. På mångagen läser jag din blogg o det erbjudande du hade om en sjal på köpet. Jag skickar ett mail till Nordljus bara lite sådär (lite skämtsamt att åh jag missade synd man inte är synsk). Tänkte inte mer på det förrän på torsdagen då jag fick ett mail att de skickar sjalen till mig.... o den kom idag. SÅ gulligt!!! o abslout inget jag räknade med. Jag blev så glad! Kommer definitivt handla där igen. o snygg blev jag dessutom.

  SvaraRadera
 2. Anna SC: Åh, va trevligt av fina Lina som har Nordljus.
  Är själv verkligen nöjd med Nordljus.
  Kram och fin helg!

  SvaraRadera
 3. Lika fin som alltid är du!=) Den koftan var toppensnygg i färgen och modellen...måste vara perfekt till jeans!

  Njut av lördagen;)
  Kramar i massor!
  Adela

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER