lördag 10 september 2011

OCH VINNARNA ÄR.......JA, NI SÅG RÄTT VINNARNA I PLURAL ;-D

Finaste läsarna har jag....japp, är helt säker på detta. Jag fick så många fina bidrag och jag valde att plocka fram vinnaren med hjälp av slumpgenerator men sedan....ja, det fanns ju så många jag hade velat ge vinsten till....önskade jag kunde ge ALLA något fint. jag är en samlare av stora mått så jag letade fram några gobitar till som jag sparat i garderoben och bestämde mig för att hellre ge bort dessa till ER. I detta kval valde jag ut två stycken som stack ut i mängden, en som till och med hade lyckats rimma och en annan som mitt hjärta talade till.
1:A PRISET GÅR TILL MILLA MED BLOGGEN: DAGENS FLOWER POWER
STORT GRATTIS HOPPAS DU KOMMER ATT GILLA VINSTEN!!
JAG MAILA DIG SÅ DU KAN GE MIG DIN ADRESS.

2:A PRISET GÅR TILL FINA ANNELI SOM HADE FÖLJANDE KOMMENTAR/RIM:
"Tävling: Tur för mig och många andra att dina tips och råd kommer på pränt, och jag tror absolut att det blir allt mer och mer välkänt, en stunds avkoppling med mode i data rutan ,kan jag nu inte vara utan, så nu önskar jag att du fortsätter blogga med din personliga anda så kan vi alla klädkära hjälpa på något sätt varandra."

3:DJE PRISET GÅR TILL TYRA LUND SOM HADE FÖLJANDE KOMMENTAR.
Ja, du berörde mig med din kommentar. Jag önskar jag kunde ge dig ditt jobb tillbaka, men det gäller att bara bita ihop och ta nya tag. Har du extra tur kanske du dessutom får en ny arbetsplats som du gillar bättre än det gamla. Jag vet att det jag kan ge dig är endast en symbolisk liten sak men jag hoppas det kan pigga upp dig något. Stor kram och lycka till framöver.

"Jag är inne på din blogg flera gånger varje dag :)Du är verkligen en insirationsspridare! Jag älskar Odd Mollys underbara kläder och din blogg gör mig ännu mer "mollygalen" som jag kallar det ;) Jag älskar när du gör inlägg där du visar ett plagg i flera olika kombinationer, så som du på sista tiden har gjort med Wunderwear Strap Dress och Canna Cardigan! Jag älskar också att du visar och "recenserar" många plagg från den nya kollektionen, så man vet vad man ska satsa på! Jag älskar att läsa din blogg och jag tycker inte att något behöver ändras :) Keep up the good work! :) Jag förlorade nyligen mitt arbete och känner mig väldigt nere över detta...om jag vinner imorgon så kommer jag att bli gladare än vad jag har varit på ett bra tag...så för min egen skull så håller jag tummarna :) Det skulle betyda så mycket för min självkänsla, att vinna något när man har förlorat mycket...och så vill jag säga att din nya Fedden Knit Jacket är supersnygg, jag är så avundsjuk ;)"

Snälla Tyra lämna en kommentar med din e-mail så jag kan kontakta dig och få din adress.
TACK ALLA NI FINA SOM VARIT MED OCH TÄVLAT!! HAR BLIVIT OTROLIGT GLAD ÖVER ERA FINA KOMMENTARER!

4 kommentarer:

 1. Åhh vad glad jag blir :) tack så mycket :)
  Min mail är: tyra_gullunge@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinnarna! =)


  Ha en fortsatt härlig hösthelg!


  Kraaaaaaam,
  Maria/Javabönan

  SvaraRadera
 3. Men kära nån, här har jag haft en bloggfri helg hittills och så kommer jag in och ser att jag vunnit hos dig, det var ju helt galet överraskande! jag min latmaja som så ofta inte deltar i tävlingar alls. Jätteskoj, och har ju sett hur många som verkligen skrivit en rad hos dig och anmält sig,alla som uppskattar din blogg på samma vis som jag själv gör.
  Vet inte du kan se min mailadress någonstans, i alla fall så är den flower_beaches@hotmail.com - brukar sen maila från min ordinarie adress. KRAM till alla !

  SvaraRadera
 4. Hej Milla: Jag har mailat dig, har du inte fått mitt mail??
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER