lördag 3 september 2011

MARIA TALLCHIEF CARDIGAN

Nu har även denna fina hittat hit och ja, jag har justerat, trimmat den eller helt enkelt Odd Molly-holicfierat den. Jag har ju svårt för fransar, särskilt nära ansiktet....blir helt enkelt för mycket för min smak. Fina Josanne visade upp denna på sin blogg och jag blev nyfiken och provade den. Ryggen är så fin så den fick följa med hem och tanken var hela tiden att den skulle fixas och rensas från fransarna. Så är ser den ut på produktbilden:
På provplagget (Produktbilden) har koftan en annan knäppning och fickorna har en annan utformning. Ryggen och fransarna är dock där.


Modellen är omlott och fickorna är annorlunda utformade mot produktbilden.
Här ser ni hur den ser ut utan fransarna runt hela kragen. Jag trivs mycket bättre med koftan nu och jag älskar färgen, modellen, mönstret och RYGGEN på denna.


Denna är ganska rymlig men storlek 2 var den sista de hade och den känns bra på och man kan reglera den ganska bra med omlottknytningen på sidan.


Jag hade beställt den fina Suiteheart Dress från Odd Molly i min normala storlek 2 men den var alldeles för tajt och kort så den åker tillbaka och jag hoppas att den blir snyggare i storlek 3. Tror den och Canna Cardi i Mid Indigo kommer att göra sig bra ihop. Idag blir en massa logistik men aktiviteter, kalas och en make som är på konferens....
Eftersom jag är en nyfiken prick var även jag tvungen att Magnifiera mig, precis som Rosen och En Skopa Odd ;-D
Voila här har ni mig ;-D Ni kan testa själv på HÄR
Vi ses lite senare.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Ryggen är ju otroligt vacker. Tyvärr liknar framsidan mest en matta, men det är ju tur i alla fall att vi Mollyister inte har exakt samma smak så vi tågar omkring i samma uniformer mer än vad vi gör. :)
  Hur som ser de bättre ut utan fransarna så där lyckades du verkligen.
  Ha en mysig helg
  Kramar Cia

  SvaraRadera
 2. Vad synd att de ändrade knäppningen. Mönstret gör sig inte på samma sätt med knytning. Men man kan ju ha den öppen! Jag tycker nästan du ska ta bort fransarna nertill också. De ser lite malplacerade ut nu.

  SvaraRadera
 3. Den blev ju hundra gånger bättre efter din lilla sax-framfart :)

  SvaraRadera
 4. Hallå
  Oj jag har visst fått en namne ... så jag måste nog skriva efternamn oxå... Jag tycker som vanlig att du är fin i allt, MEN jag är ju galen i fransar så jag tycker det var såååå synd att du tog bort dem,... Ler ...
  Men man ska gör som man vill!!
  Kram Cia J

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER