lördag 24 september 2011

PROVNING AV VELOURETTE HOODED DRESS I DARK LILAC OCH LITE POWDER

Har varit sugen ett tag på härlig velour att svepa in mig i nu när hösten knackar på dörren. Gillade de provningar jag sett av dessa och bestämde mig för att testa dessa, den ena beställde från fina Anna på COUNTRY DREAMS (den i Drak Lilac) och den andra köptes från en Odd Molly-bloggare (den i lite powder). Båda är i storlek 2 och känns helt normala i storlek. Jag älskar mjukheten och längden men modellen är inte den mest smickrande för en en större bakdel ;-D Den i Dark Lilac är ljuvlig i färgen med den får åka tillbaka, den i lite powder däremot ska jag ha som ett hemma-mys-plagg ;-D
Älskar färgen på denna men tyvärr var denna aningen tajtare än den i lite powder och minsta lilla syns verkligen på dessa.
Man kan verkligen variera denna med enkla medel, bara genom att ha den öppen eller knäppt på olika sätt.

Den i lite powder är faktiskt riktigt fin och jag är nöjd att jag hög den på Too Di Loo´s utförsäljning.


Mysigt hemma-plagg men inget jag direkt kommer att promenera ut i eller ta som jobbstass.
För mig personligen hör velour hemma i hemmet, hur är det för er?
Ha en fortsatt fin lördag!
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Vilket supermysigt hemmaplagg, jag älskar Odd Mollys velour. Trevlig lördagkväll

  SvaraRadera
 2. Så fin den verkar vara..älskar plyschkläder av olika slag! Fast använder dom knasigt nog bara hemmavid (eller sjukhusmiljö..) jo, nu kom jag på att jag haft på någon klänning i bilen när vi åkt på längre resa.
  Tycker du ser hur fin ut som helst i dessa!
  Kramar
  Ps.Paketet är hämtat, tack!Ds.

  SvaraRadera
 3. Den i lila är jag väldigt sugen på men det kanske är bästa att prova innan köp, ibland ligger jag mellen två och tre. Du var jättefin i båda :) Kram

  SvaraRadera
 4. Den i powder är jag jättesugen på...grattis till den fina!
  Och det är inget fel på din...du vet vad det heter på skånska..:-D
  kram!!

  SvaraRadera
 5. Annelie: TACK SJÄLV!

  Lingonberrie: Baaaaak tror jag du menar ;-D Ne, inget fel, men bred är den ;-D

  Odd Me: Tror du behöver testa den, den är tajt upptill om man har lite byst.

  Casa of Mia: Tack detsamma!

  KRAM tjejer!!

  SvaraRadera
 6. Den ser dunderskön ut, men jag hade nog också haft den mest hemma faktiskt. På jobbet hade dom nog undrat :)

  SvaraRadera
 7. Att köpa hemmamys kläder för ca 1700...är inte det lite galet? Hmm...undrar bara.

  SvaraRadera
 8. Hej Anonym: jo, det kan tänkas lite tokigt men inte om man jämför med Juicy Couture plagg som anses som otroligt hippa hemmaplagg och som kostar lika mycket eller mer. Dessutom är min beiga köpt billigare via en annan bloggerska. Och tro mig det finns många kvinnor som köper högklackade designerskor som är det mest obekväma och opraktiska för fötterna för betydligt mera pengar. DET kan jag tycka är lite galet. Som sagt vi har alla olika liv, olika jobb, olika tillgångar.

  SvaraRadera
 9. Hur fint som helst OCH så mycket finare på dig än mig!! kram:)

  SvaraRadera
 10. Alltså jag tycker det är synd och nästan lite tokigt att bara ha de superfina velourplaggen hemma! Nu tänker jag på tex OM:s fina plagg. De är ju så välarbetade, jag kan inte förstå varför man inte kan ha dem utanför hemmet, tex på stan, vid en fika, träffa vänner osv. På jobbet kan ju helt bero på vilket jobb man har, men jag kan absolut ha det som jobbar på vanligt kontor... kram Milla

  SvaraRadera
 11. Den i powder är jättefin på dig! Har själv köpt velourette plain dress i två olika färger och tycker faktiskt att de är för fina för att bara ha hemma. Det är så många fina detaljer på ryggen och superfin spets så den kommer absolut att användas på helger bl a när jag ska fika med vänner:-) kan även tänka mig att ha den på jobbet, allt handlar om hur man kombinerar den med snygga jeans, scarfs, m m.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER