fredag 12 november 2010

AWARD FRÅN FINASTE SANNI BUS!

Ja, Awards har jag inte varit bortsämd med på sista tiden och dessutom kommer denna från en av mina absoluta favoriter och tillika Odd Molly syster vackra SANNI BUS. TACK fina du!!! Blev varm om hjärtat när jag läste din fina motivering. Så här kommer mitt bidrag:

Här kommer då 7 sanningar om mig själv.

1 - Kommer från en ytterst bohemisk familj.
2 - Är familjens svarta får, den man inte pratar om vid familjehögtider, då mitt jobb ligger låååångt ifrån den konstnärliga sfären. Dvs slitigt karriärsjobb.
3 - Har alltid trivts bäst med manliga vänner som säger precis vad de tycker och tänker, både positivt och negativt.
4 - Kunde inte ord svenska när jag kom till Sverige som liten.
5 - Har alltid varit stolt över att jag alltid tagit hand om mig själv, försörjt mig själv och tjänat mina egna pengar redan som 14 åring hade jag etxrajobb vid sidan om skolan.
6 - ÄLSKAR MINA TVÅ PRINSESSOR MER ÄN LIVET SJÄLV och skulle därför ALDRIG curla sönder dem som de bortskämda ungarna man kan se på TV i programmet "Ung och Bortskämd".
7 - Tror starkt på att vara en god förebild för unga tjejer (framförallt på mina tidigare mansdominerade arbetsplatser) och att kvinnor ska stötta varandra och hålla ihop precis som grabbarna gör.

Följande 7 bloggar vill jag skicka denna Award till/rekommendera andra att läsa, för att de inspirerar mig på olika sätt:

FINASTE SANNI BUS (och Nej du behöver inte besvara denna Award en gång till ;-) för att hon är en underbar människa till kropp och själ. En kvinna med ett stort hjärta, skinn på näsan och otroligt mycket humor som jag är otroligt glad över att jag lyckats hitta genom vårt tokiga Odd Molly beroende. Hennes blogg gör mig alltid glad.

House of Adela för att hon alltid inspirerar och har en underbar mix av mode, budget, exklusivt och inredningstips. Dessutom gillar jag hennes otroligt positiva attityd och detta är en riktigt FEEL GOOD blogg. Vackra bilder varvat med kloka tankar.

UNDERBARA DOKTOR MOLLY som har en underbart bred och inspirerande blogg, läses dagligen! Älskar alla hennes kloka tankar och hennes självdistans. Fin fina tips och en perfekt mix av mode, läsning och livstankar. Så proffsig och en sann källa till isnpiration för oss sönderstressade småbarnsföräldrar.

VACKRA MALENAMI som inspirerade mig att börja blogga för mer än ett år sedan. Vackraste bilderna, inspirerande inlägg om allt mellan himmel och jord. En otroligt mångsidig blogg för den som älskar mode, inredning men även djupare inlägg och betraktelser. En vacker kvinna med en lika vacker insida.

JOSANNE som är en OTROLIGT härlig kvinna med mycket humor, kloka tankar och en ljuvlig Odd Molly garderob! En Kvinna som lyckas med konststycket att göra om ljuva Odd Molly plagg till tuffa Rock & Roll outfits! LOVE! Så otroligt inspirerande och härlig.

ANNETTE med sina vackra bilder och en otrolig stil gör hon så att jag ständigt återvänder till hennes blogg. Mycket inspirerande och en otroligt härlig och hjälpsam Odd Molly syster.

HÄRLIGA PINGLA som jag saknar oerhört! Har den roligaste Odd Molly-bloggen EVER. Har sprutat ut både kaffe och annat över skärmen ett par gånger när jag läst hennes klockrena och underbart roliga inlägg. Älskar hennes Odd Molly-provningar. Du är saknad vännen!!!

Sen vill jag givetvis rekommendera samtliga vackra kvinnor som finns i min blogglista men jag kan givetvis inte skriva ut alla här.....NI SKA VETA att jag läser alla bloggarna på min blogglista, nästan dagligen!

Idag har jag inte hunnit med några inlägg.....har haft sjukt mycket jobb.
Lovar bättra mig till helgen! Önskar er alla en underbar helg! Fredagsmys HERE I COME!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Tack kära du för alldeles för fina ord! Jag är så tacksam och extra tacksam att höra det från just dig! Det är få förunnade att vara så vackra både på ut- och insidan som du! KRAMAR

  SvaraRadera
 2. Grattis till din award!
  Dr Molly beskriver dig alldeles utmärkt! Kan bara instämma i hennes mening..
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Grattis till awarden! Du förtjänar den.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Men hjärtat! Blir alldeles tårögd när jag läser dina ord om mig!! Önskar så att jag bodde närmare dig för vår vänskap är något man sällan snubblar över "på äldre dagar". Vi kanske inte har haft förmånen att ha träffats mer än 2 gånger i rl, men i mitt hjärta har du en speciell plats. Kanske för att vi är så lika du och jag.. Anyway.. Du är en ögonsten och jag saknar dig!!!

  SvaraRadera
 5. Tack snälla underbara vän! Dina ord gör mig så glad och tacksam! Du är verkligen en pärla och jag är så glad över att ha dig i mitt liv <3
  Kramar!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER