torsdag 25 november 2010

PROVRUMMET PÅ TV4 "EFTER 10"

Idag har jag PROVRUMMETs fina klänning WINONA på mig och Briana wrap. Mjuka sköna plagg. Dessutom såg jag att en avgästerna i Malous TV-program "Efter 10" hade den vackra Darcia Wrap kofta på sig. Älskar verkligen mina två som jag har i blått och plommon.


Under har jag underklänning från Lindex.Materialet är sämskinnliknande, mjukt och skönt mot huden. Normal till rymlig i storlek. Jag har köpt min i storlek S.


Fin även med H&Ms knytskärp. 
Ha en fortsatt fin kväll. Imorgon väntar veckans sista dag och lite god middag med maken på kvällen. Farmor kommer och är barnvakt ;-D
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Brukar kika in här ibland och tycker du har en superfin blogg! Jag måste fråga ang Primebootsen! Jag tycker också de är jättefina och var inne på att också köpa ett par! Glad och förväntasfull gick jag till en affär och provade... Men va f.. Kunde knappt gå i dem. Väldigt obekväma..? Jag fattade ingenting! Jag tycker inte att jag har några konstiga fötter som av den anledningen inte skulle passa till stövlarna. Men jag kunde alltså knappt gå i dem. Har du varit med om liknande?? Blev såå besviken. Jag hade verkligen laddat upp mig och tänkte spendera alla dessa pengar på mig själv, men.. nej.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym: MEN SÅ OTROLIGT TRÅKIGT! Beror nog lite på vilken storlek du provade dessa i. Jag provade både storlek 37 och 38. Alla påstod att man skulle ta en mindre storlek, men då kändes de aningen tajta. Storlek 38 satt klockrent på! Jag har svårt för att hitta bra skor till mina fötter så jag var otroligt nöjd när jag hittade dessa stövlar som satt klockrent på. Ledsen att du fick en tråkig upplevelse:-(
  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Hej,

  det var jag som var i Efter tio igår... Har dig att tacka för att jag hittade den underbara Darcia Wrap:en! :) Klänningen som passar till fick dock stanna hemma igår, men och älskar dem båda!

  Jag har läst din blogg en längre tid och fått massor av inspiration, men tyvärr inte kommenterat så mkt tidigare (förlåt...)

  Kram Katarina

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER