torsdag 11 november 2010

UNDERBARA KLÄNNINGAR FRÅN PROVRUMMET!

Måste bara tipsa om dessa LJUVLIGT sköna, mjuka och otroligt användbara klänningar från PROVRUMMET. Dessa hade jag inte ens sneglat åt tidigare men när jag såg dessa på plats var det kärlek vid första ögonkast! Så mjuka, sköna, praktiska och användabara. Kan varmt rekommendera dessa tillsammans med DARCIA WRAP.

Vackra LONA DRESS här kombinerad med ett NOA NOA skärp.

Under denna har jag denna vackra DARCIA DRESS. Båda har jag tagit i storlek S. Den är mjuka och stretchiga.

Flera lager at volanger.

Så otroligt fin passform! Kvinnlig och praktisk!
Här tillsammans med DARCIA WRAP, klockrent ihop!Enkelt att variera och piffa upp!
Hoppas ni har en fin kväll. Imorgon är det fredag, OTROLIGT SKÖNT!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Den sista klänningen var ju helt fantastisk

  SvaraRadera
 2. Fint alltihop! Särskilt bra med skärpet till.

  SvaraRadera
 3. Du klär i allt :-)!

  Jag undrar över hur det fungerar när man beställer nått från Deepfling. Hur länge tar det att få produkterna och måste man betala någon skatt?

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Du är så inspirerande!
  /Marina

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Har tack vare din blogg hittat det fina märket provrummet och skulle beställa klänningen som du har och en kofta som jag fastnat för. Vet du hur man gör för att få 20% rabatt som ny kund? Jag hittade en rabattkod NY20SEPT men den funkar inte. Tack för en läsvärd blogg som jag råkade hitta för en vecka sedan! Hälsningar Mia

  SvaraRadera
 6. Hej Mia,
  Tyvärr tror jag koden var begränsad i tiden och gick ut i september. Men plaggen är otroligt fina och prisvärda ändå kan jag tycka, men rabatt är alltid bra;-D Gå även in på deras Facebook sida, kan hända att de har något erbjudande via den.
  Lycka till och tack för din fina kommentar!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER