lördag 27 november 2010

FUNDERING KRING SIGNIST V-DRESS

Fick ett ha-begär efter att ha sett denna fina klänning som provades och visades upp av finaste SANNI BUS och även av roligaste PINGLAN. Har hela tiden tyckt att tyget och mönstret skricker tantvarning men den var bara såååååå fin på dessa tjejer så jag var tvungen att prova och köpa den när jag väl hittade den. Nu när jag ser den på vet jag inte om den är riktigt jag....hmm, får fundera lite...den var inte så billig heller....hmm.
Denna är en RYMLIG storlek 1, passar på en normal storlek 2:a. Här tillsammans med Briana Wrap från Provrummet.


Underklänning från Lindex.


Materialet och spetsen är ljuvliga men mönstret......njaa, vet inte riktigt. Känner mig som en italiensk MAMA som står i köket med spisen full av kastruller och gäster. Va tycker ni? Behålla eller sälja?
Snart är det "SÅ MYCKET BÄTTRE"....så nu försvinner jag ett tag ;-D
Ha en härlig lördag!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Hihi!! NEJ! Du ser inte ut som en italiensk mama i köket! Mer som en HOT mama!! Superläcker, den sitter som gjutet på dig. KRAM*

  SvaraRadera
 2. Hihihi sötnos! Du är verkligen HOT i den tycker jag. Men som jag alltid säger. Den skall praktiskt taget hoppa upp och kyssa dig, annars skall du sälja den vidare. De är ju dyra de där godbitarna och då skall det kännas klockrent. Snart ses vi hjärtat!! Hör av mig imorgon så bestämmer vi mer. KRAM!

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag tycker den är jättefin på dig.
  Har den själv o kombinerar den oxå med Briana wrap.
  Dock är den som du säger stor i storleken så min är nog lite i största laget.....
  Skulle även vilja ha en rosa....
  Titti

  SvaraRadera
 4. Hej - jag tycker den såg superläcker ut och mönstret är fint. Absolut ingen tantvarning. Om jag får säga så tycker jag flanellklänningen under är lite mer tantig... men det behöver ju inte vara negativt :=) Kram Milla

  SvaraRadera
 5. Den är faktiskt otroligt snygg med massor fina detaljer! Jag hade dock liksom du inte känt mig hemma i mönstret men annars är den underbar! Och du ser absolut inte ut som en gammal mamma i den! Kramar

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Den är jättesnygg, ovanlig. Jag håller med Milla:)
  Behåll den.
  Ha en härlig kväll.
  M.v.h M.L som F

  SvaraRadera
 7. Du ser INTE tantig ut i den ! Fast
  trivs du inte i den så är det ju ingen ide att behålla den. Du kanske ska ha st o i den, den är ju stor i storlek. Har den själv i
  chalk st 2, annars har jag st 3 på
  överdelar oddm. Kram Pjollret

  SvaraRadera
 8. Haha... italiensk kastrullmamma... NEJ så ser du inte ut, du ser grymt snygg ut i den. Jag säger spontant Behåll! Men känslan är det viktigaste.
  Och så svar på din fråga hos mig; jag är absolut inte säker men något säger mig att den kostade 4699:- i fullpris. Har försökt att forska lite men tyvärr inte hittat priset.
  Ha en bra söndag. KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER