söndag 14 november 2010

DAGENS HUNKYDORY + ODD MOLLY

Idag har pappan här i huset blivit väldigt fint firad. Flickorna hade verkligen ansträngt för att göra jättefina saker, blev så rörd över vad de hade pusslat ihop: pärlplattor, mobiltelefinsmycke (i blåa toner ;-), papperslips, vackra teckningar och ett supersnyggt skärp från Massimo Dutti. Nu ska StoraSyster snart ha kompisbesök och vi ska bjuda på fika så nu har jag fixat till mig.

Vacraste Go-No Statement dress i årets gråblåa variant. Denna är storlek S.


Ljuvliga detaljer!!

Mitt Thomas Sabo halsband....gillar denna skarpt.


Silkeslinne från Rosemunde under.


Det har varit kallt och ruggit idag, trots öppen brasa, så då är min nya vackra Odd Molly sjal perfekt! Känner mig så vacker i denna. Tri Knit Scarf, årets bästa köp för min del.
OBS!! NI MISSAR VÄL INTE ATT IDAG ÄR SISTA DAGEN ATT HANDLA HUNKY DORY MED 15% RABATT FRÅN TINTIN STYLE. Min vackra klänning finns kvar i svart och Hunkydorys vackra militärinspirerade kavajer finns också kvar, passa på att fynda om ni spannat in dessa sen tidigare!

Ha en fortsatt fin söndag!!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Du übervackra tjej i finaste Hunky Dory idag, stort tack för min award hos dig och dina fina ord! Jag blir jätteglad!
  HD klänningen är som en dröm på dig och den hade gärna fått kampera i min garderob med!

  Ha en fin söndag vännen!
  KRAM
  Adela

  SvaraRadera
 2. Jättesnyggt verkligen!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Finfin kombo där. Trivs själv riktigt bra i både Rosemunde och HD. Kan dock inte ha klänningen, ser inte klok ut på mig och det är ju synd på en sådan fin skapelse.
  Ha en mysig kväll!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER