onsdag 17 november 2010

MERA CHILL NORWAY....

Jag är ledsen, hinner inte blogga just för tillfället eller ens äta lunch på jobbet. Har tokmycket arbete för tillfället, känner mig sliten, trött och smått sjuk. Inget som piggar upp just för tillfället och Odd Mollys smått ologiska, något dumma uppslag att slänga in fina gamla klassiker i nyproduktion till Pre-Spring känns inte helt genomtänkt. Samlarvärdet på Odd Mollys gamla kollektioner sjuker rejält i och med detta tilltag. Här kommer i alla fall fina bilder från Stora Systers fina Chill Norway klänning (perfekt nu i jul). Denna heter Mars dress och en liknande finns att köpa hos fina Carina på NANTUCKET. Jag har tagit storlek 8 (år) till min långa 7 åring som mäter ca 125cm.


Färgen är riktigt djup julröd och inte alls så ljus som den verkar på bilderna. Tightsen är från Me&I. Just barnplaggen är dyra men ACK så otroligt fina vad avser kvalité, modell och material. Jag som har två tjejer kan tycka det är OK att lägga lite pengar på StoraSysters plagg som sedan LillaSyster kan få ärva.
Imorgon hoppas jag ha lite mer egentid. Har fått fina klänningar från Provrummet som jag bara ÄLSKAR, lovar visa dessa senare.
Ha en fortsatt bra kväll!
KRAM!!

3 kommentarer:

  1. Önskar att jag var 7 år & kunde ha den. HELT ljuvlig ♥

    SvaraRadera
  2. Underbar! Säger som Johanssonskan;) önskar jag kunde ha dem=)

    Kram
    Adela

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER