onsdag 24 november 2010

FINASTE KOMBON - WIGWAM & PRIMEBOOTS

OJ, vad jag är glad över denna fina kombo!! Det blev klockrent ihop! Båda dessa fina är beställda från NANTUCKET. En av få butiker som hade båda dessa kvar i min storlek. Tyvärr verkar de svarta knähöga stövlar vara slut överallt i min storlek, dvs 38. Nu när man blivit besatt av dessa......
Wigwam i almost black, st 1
Perfekt i färgen tillsammans.

Visst är det märkligt att man kan bli så besatt av vissa märken! Har själv varit skeptisk till dessa dyra stövlar men nu när jag äger ett eget par försår jag tjusningen med dessa. Helt ljuvliga!
Nu är det också klart att jag ska besöka Odd Mollys kollektions utförsäljning på fredag.....ska bli spännande, bilder utlovas!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Jättesnygg vintrig outfit !
  Kram Pjollret

  SvaraRadera
 2. Du är så snyggt klädd, som alltid, och inspirerar mig massor. Du skrev nån gång att du arbetar i en mer konservativ branch (vilket jag med gör) och det vore väldigt trevligt att få lite inspriation till kläder för jobbet. Man vill ju inte se ut som en kostymtant, men ändå propert. Kan du inte lägga ut lite bilder på stilig jobblook? Finns Mollysarna med på jobbet?

  SvaraRadera
 3. God Morgon
  Som vanligt är du alltid så Snyggt klädd !! själv äger jag ingen molly ( tror inte de har strl som passar mig strl 48/50 o stora bröst.... :-( )
  Men jag följer din blogg varje dag !!
  Kram på dig !!
  mvh Anna

  SvaraRadera
 4. Du är så fin:)skulle gärna äga din garderob. Vad är det för utförsäljning..... tänk vad kul hoppas du fyndar massor.

  Trevlig Helg

  SvaraRadera
 5. Hej Tjejer: TACK!!
  Anonym 1: Har haft enstaka inlägg om mina jobboutfit emellanåt. Någon Odd Molly följer med allt som oftast. Kan vara en blus, en topp, en kofta, en kavaj dock sällan en hel Odd Molly-outfit.
  Anonym2: Utförsäljning av Odd Mollys kollektionsprover i st 1 och NEJ, jag är själv INTE bjuden utan jag har blivit inbjuden av en snäll bloggkompis, kan därmed inte sprida runt infon. De har tydligen lottat ut antalet som blir inbjudna.
  Ha en fortsatt fin dag!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 6. Fin är du. Fick hem en precis likadan Wigwam från Nantucket förra veckan. Var också så glad att hitta storlekar där. Tycker broderierna är så snygga på den svarta. Såg någon som hade guldbrunt ner till i samma färg som broderiet.Var så snyggt. Undrar om det var Sannibus?/Lina

  SvaraRadera
 7. Hej
  På trendsales.dk er der nogle til salg. Svarte str. 38.

  http://www.trendsales.dk/annoncer/primeboots-bikerboots/19370389?pn=2&track=6&rt=ssr&road=sort_gallery&search=primeboots&status=1

  Mvh. Lone

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER