söndag 14 november 2010

TIPS! MYCKET PRISVÄRT MINERALPUDER FRÅN CLINIQUE

Måste bara tipsa om ett superbt mineralpuder från Clinique samt underbart borste till denna. Pudert innehåller ca 18 gram (dvs dubbelt så mycket som den vanliga storleken på Id Bare Minerals) och kostar ca 360 kronor doseringsfunktionen är genialisk och borsten man kan köpa till separat för ca 300 kronor HELT outstanding vad gäller täckning och kvalité. Matt och ganska täckande. Jag använder enbart mineralpuder till mitt ansikte och måste erkänna att min hy är väldigt välbehållen för att vara en sönderstressad 40-åring, så hudvården verkar jag i varje fall ha prickat in rätt.

Man vrider på den vita delen en fjärdedels varv och då kommer rätt mängd puder fram! Otroligt praktiskt och hygieniskt.

Rejäl dosa, liten reseborste medföljer, fast den räcker inte om man vill ha snabb och bra täckning, då rekommenderar jag den borsten som syns på första bilden.
Vi ses imorgon, nu ska här mysas med en bra film ett tag innan sängdags.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Tack, du har alltid så fina bilder på din blogg. Ser så läckert ut. Ett rent nöje att titta in !!
  Hälsningar
  Kristina

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset. Jag har aldrig vågat mig på annat än I.D Bare Minerals.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Uhhuu, tack för tipset!:)
  By the way.. titta in ikväll - jag visar bilder på Odd mollys S/S 2011 !!! Iiiik! Sååå fina! Love <3

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER