måndag 22 november 2010

FINT PAKET! PRIME BOOTS.....ME LIKE....

A LOT! Så fina, är såååååå glad att jag vågade prova dessa fina stövlar. Dessa kommer att bli favoriter. Har provat dessa i både storlek 37 och st 38 (som är min vanliga storlek). Är nöjd över att jag tog min vanliga storlek till slut, dvs 38, då får man plats med en vanlig socka....hade varit aningen tajt i st 37 med riktiga sockor, fast de var perfekta med tunna nylonstrumpor. Mina vackra Prime Boots är beställda från fina Carina på NANTUCKET som hade dessa kvar i den populära färgen TESTA i min storlek. Som ni säkert vet så finns även ett stort utbud av dessa hos TINTIN STYLE som också väntar in den med rosen i en mängd färger. Vet inte om jag gillar kombon med vackraste Continental Knit dress i Vintage Chalk, kanske lite för tufft för mig. Fast med rejäla ljusa, tjockare strumpbyxor, brun väska, etc till så kanske det funkar. Vad säger ni?

Detta är en riktigt MC-stövel, inget för en ljuv liten dam.....fast jag är en tuff brud i lyxförpackning ;-D så de borde passa mig....hahaha.


När det gäller själva skaftet hade jag definitivt kunnat haft denna i en storlek mindre men som sagt själva foten hade blivit aningen för tajt då. Tycker stövlarna ändå sitter så nära perfekt man kan komma.

Min egen lilla fotograf, StoraSyster har hjälpt mig. Tycker nog dessa stövlar egentligen är snyggast till tajta stretchjeans....eller vad tycker ni?Jag har provat att ha fina Lacie Strap dress under Continental Knit dress. Blir en fin kombo ihop med det grovstickade.


Älskar den vackra rosen i ryggen.
Hoppas ni har en fin kväll...är själv totalt slut. Ny vecka, nya utmaningar och alldeles för lite sömn i kroppen.
Vad tror ni, kan Prime Bootsen passa ihop med en fin WigWam? Väntar in en sådan i den enda färgen jag varit sugen på ett bra tag men inte köpt av någon konstig anledning, alltid något annat plagg som kommit emellan.
Ha en fortsatt bra kväll!
KRAM!!

15 kommentarer:

 1. Hej!

  Åååhh, Prime bootsen är ju så SJUKT snygga!!! Själv tycker jag att det är läckert att kombinera lite tufft med romantiskt.

  Tack för alla superinspirerande bilder du bjuder på & tack oxå för alla bra tips!

  Hoppas din vecka blir bra, ta hand om dig, det är ju så viktigt =)

  Vänliga hälsningar Malin

  SvaraRadera
 2. Sjukt snygga! Älskar dragkedjorna i bak : )
  Kommer passa perfekt till wigwam, blir en fin stilkrock!
  Grattis...
  från avis ; )
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag tycker Primebootsen passar till nästan allt. Jag använder mina dagligen:) Jättefina i brunt.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Primebootsen är finast till allt ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Superfina till precis allt!

  Jag har primebootsen i den färgen du visar och jag använder dem alltid!
  Till continental knit dress,wigwam,spinner silk dress,mononoke,carded flannel bell,varsity dress,jeans...super snyggt !

  Tror inte du kommer ångra ditt köp!

  SvaraRadera
 6. Du är superfin i denna kombo!!! Prime bootsen är så snygga i den färg du valt och den fina klänningen till... Ja, sååå snyggt, tycker jag!
  Det ska bli spännande att se med WigWam.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Oh vad kul att du valde dom. Har funderingar på mörk bruna men dessa är jätte snygga!

  SvaraRadera
 8. Men dessa är ju dom mörkbruna! På en bild såg dom ut som dom ljusare stövlarna :-)

  SvaraRadera
 9. Hej Lillis: Dessa ÄR mörkbruna (färgen TESTA är de som är mest mörkbruna ;-). Gillar att de inte blir lika hårda som de svarta.
  Kram!!

  SvaraRadera
 10. Håller med övriga.
  Jättefina stövlar, dock väldigt dyra så själv har jag inte köpt några ännu, men jag spanar.

  De kommer att vara supersnygga till en wigwam. Jag gillar när man blandar stilar så att det inte blir för ljuvt eller för tufft.

  Tack för alla fina och inspirerande bilder!
  //Vivvi

  SvaraRadera
 11. Håller med. Superfint ihop. Skön kontrast med det romantiska och det lite grövre och tuffare.

  SvaraRadera
 12. Oj så snyggt, älskar kombinationen grova stövlar och stickad klänning. Jag köpte den mellanhöga modellen i färgen Testa och ska använda de till klänningen med knästrumpor.

  Men du, jag fick verkligen blunda för ditt inlägg med stövlarna med ros. Jag vill ha de också...

  KRAM

  SvaraRadera
 13. Sååå jättesnygga! Älskar dom och bruna var superfint! Tycker också de passar till allt!

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 14. Jag har också de mörkbruna. Använder de främst till byxor, knölar ner de flesta jeansen faktiskt. De är ju rätt rymliga runt vristerna på mig så det gör inget med lite extra fyllning där så att säga ;-) Köpte mina på Tintin. Bästa butiken i stan – och så himla gullig personal!

  /Lotta

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER