söndag 21 november 2010

FEEL GOOD MUSIK - FREE FALLING

Måste dela med mig av en av mina favoritsånger för tillfället, ger mig ro i själen även när det är som värst.


Free Fallin' - John Mayer
Uploaded by Rubyowen. - Music videos, artist interviews, concerts and more.

Verkligen Underbar musik. Hoppas ni får en fin söndag, ska strax iväg på barnkalas....verkar vara en rutin varje ledig söndag.....
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej! Jag måste tacka för den härliga musiken.. Är själv tokdeppad efter en Traderablåsning (-2000 kr i kassan och ingen vinterjacka dök upp... Bad säljaren att skicka spårbart, vilket hon inte gjorde och nu sitter jag här med tom plånbok 3 veckor senare... Noll respons i stort sett från T och säljaren påstår såklart att paket är postat *buhu* för skatmänniskor).


  Så när jag deppar som mest och skrållar runt bland din fina Mollyblogg och sorg efter min Mollyjacka som jag trodde jag hade vunnit, så var denna fina låt precis vad jag behövde! Kram å tack!

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym: FY, fasiken för lurendrejare!! Jag hade dock inte gett mig så lätt. Har du betalat för att hon skulle skicka med reknummer eller spårbart är det hon som brutit mot eran överenskommelse och du har säkert dessutom betalat extra för detta, eller hur? Tack fina du för kommentaren och Lycka till!!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Skicka aldrig pengar på annat sätt än via paypal - garanti! Det är som att gå och lämna över pengar till någon okänd på "torget", med en påse över huvudet. Det spelar ingen roll att pengarna går till ett personkonto, och att det lovas ditten och datten. Så fort bedragaren fått sina pengar, finns du inte längre. Din långa och mödosamma väg att få tillbaka dina pengar börjar här, om du ens får det.
  Sprid detta och utplåna bedrägerierna, låt det ej ske igen!!

  En som vet

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER