fredag 5 november 2010

PÅFYLLNING AV PRIMEBOOTS HOS TINTIN STYLE

Vill bara tipsa er som letat efter dessa vackra stövlar att TINTIN STYLE fått påfyllning av dessa. M;an bör gå ner en storlek när det gäller de höga stövlar då de ska sitta åt rätt ordentligt för att sedan töja sig efter ens fot.
Bild lånad från TinTin Style

Ska försöka visa upp dagens outfit om jag hinner senare idag. Har sjukt mycket att fixa innan jag kan börja fira helg!
Ha det så bra!!
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Hej fina du!

  Gör aldrig ngt annat med din blogg än det du gör idag, den är helt perfekt precis som den är.
  En av mina absoluta favoritbloggar, du är fantastisk!
  Tack för det!

  Tänkte meddela att jag faktiskt lämnade tillbaka BLANK NYC jeansen i strl 30 och köpte ett par i strl 29 från USA istället.. de satt som ett smäck! Dock så var dragkedjan hemskt dålig, ramlade av längst ned (och det gjorde den även på det paret i strl 30) så jag fick lämna in den hos en sömmerska som bytte ut hela dragkedjan. Älskar jeansen men lite dåligt för det priset..

  Hur som helst, nu till frågan..
  Är du säker på att man bör gå ned en hel strl i Primebootsen? Jag är strl 38 i de flesta skor (i enstaka fall får jag gå upp till 39).. och undrar om du tror att jag kan köpa i strl 37?
  Talar du av egen erfarenhet?
  Blir väldigt glad i sådana fall, för den stövel jag vill ha finns bara i strl 37 kvar..

  Ha en fortsatt jättefin helg.

  Kram Martina

  SvaraRadera
 2. Hej Fina Martina: Jag har st 38 och jag har provat st 38 OCH st 37 i den höga varianten och i MITT fall var det inget snack om att den i st 37 satt bäst men det beror nog på din fot och vadstorlek. Min vad är ganska smal jag har SMALL i skaftomkrets för det mesta. Prova att beställa så får du se, du kan ju alltid returnera den ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER