onsdag 10 november 2010

MINA KÖP FRÅN PROVRUMMET

Här kommer lite bilder på några av de fina plaggen som fick följa med hem efter en helkväll med de fina tjejerna från PROVRUMMET, kunde inte motstå dessa.....
Vackra Eugéne Blouse i Puderrosa, storlek S (ganska elastisk är den så en st 36-38 kan ha denna). Materialet är skirt, tunnt och tillverkat i någon typ av stretchigt material. Underbart vacker spets och såååå kvinnlig model.

Här har jag provat den tillsammans med BRIANA Wrap i svart Lammull, ännu snyggare är det tillsammans med Briana & Eugéne Blouse i Svart.
Sen kunde jag inte motstå att ta hem den vackra Eugéne Dress! WOW, vilket arbete. Vackra detaljer, ljuvligt mycket spets och väldigt romantisk. Känns väldigt mycket sekelskifte, kanske lite för mycket för min smak, men väldigt fin. Kan inte bestämma mig för om jag ska behålla eller returnera. Får fundera några dagar.

Sen slank det ner några plagg till.....lovar visa upp de imorgon....mer vardagsplagg men SÅÅÅÅÅ fina.
Är så glad att jag lyckades hitta detta underbara märke!
Ha en fortsatt bra kväll!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Oh så mycket fint dom har. Hade inte heller kunnat motstå./K

  SvaraRadera
 2. Vad mycket snyggt, och så mycket dig. Klänningen kan kanske bli för mycket för vissa, men jag tycker den är jättesnygg på dig.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jättefina tycker jag! Tycker du passar super i klänningen men tycker den känns mer sommar än vinter. Om du sparar den tror jag den kommer passa jättefint till sommaren. Kanske med ett av dina fina skärp till? Kramar

  SvaraRadera
 4. Blusarna är verkligen jättefina! Klänningen tycker jag dock är för mycket. Jag skrev tidigare att jag tycker den ser lite ut som ett fint nattlinne. Tycker nog fortfarande det. Men det roliga med smaken är att den är olika. Trist vore det annars. /Lina

  SvaraRadera
 5. Hej
  Gillar alla dina nya kläder
  spec Eugene dressen jag har funderat själv på att köpa den.
  Fast jag hade tänkt att ha den till ett spec tillfälle..hoppas bara att den funkar till det..för det är bar en enkel tillställning och då behövs ej nåt avancerat kläder :)
  Ha de så bra
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 6. Jag har precis provat den rosa klänningen....hm tycker jag blev lite för "blek" i den....kanske ska jag byta till en khakigrön-grå?
  Klänningen är lite på gränsen till "för mycket" för mig men otroligt fin.
  Provrummet har en hel snyggt o prisvärt, har köpt både Briana Wrap o Maya Bolero i olika färger. Så sköna o användbara, att få lite extra värme om man inte vill ha kofta.
  Titti

  SvaraRadera
 7. Åh rosa... alltså den är så fin! Klänningen ser så söt ut men visst var den rätt djupt ringad i ryggen med? Jag brukar själv inte känna mig så bekväm i sånt på vintern, känns naket och passar så få tillfällen. Men som sommarklänning absolut! Jättekul att se. Jag köpt ju några toppar från provummet nu på rean, toppen till vardags för mig som jobbar hemma så nu vill jag ha dem jämt :=)
  Kram Milla

  SvaraRadera
 8. OBS!!!!!!!!!!!!!!

  Just nu förekommer oseriösa bedragare på Blocket som försöker sälja Odd Molly-Jackor och Lovely Knit koftor. Kläderna sätts till prisnivån runt 600 för koftor och 800-900 för jackor. Annonsören skriver just nu alltid felstavningarna "loverly" och "orginal". Inget telefonnummer finns och olika yahoo-mejlkonton används.

  Råkade ut för denna för ett tag sedan, AKTA ER!!!

  SvaraRadera
 9. Pretty clothes - wish we had this store in the UK!

  Kram!

  Mxx

  SvaraRadera
 10. Jättefin kvinnlig modell som kräver en kvinnlig kropp, som inte alla har begåvats med...

  Klänningen var jag inte särskilt förtjust i när jag såg den på bild, men även den bar du upp med den äran :)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER