lördag 27 november 2010

ODD MOLLY - FYND FRÅN UTFÖRSÄLJNING!

Idag efter en intensiv fredag, väntar en ännun mera intensiv lördag.....bakning, lunch ute, umgänge med familjen och svärmor, etc. Vill åtminstone vissa ett litet smakprov, en teaser på kommande visning ;-D
Otroliga godingar, minst två stycken köpta till 50%, fast jag har jagat just dessa två länge......


Ni anar va?Visst blev det fina fynd?

Jag lovar visa upp mina vackra fynd, visa mer spektakulära än andra ;-D
Jag är trots allt stolt att jag höll mig till min budget....inga extravaganser ;-D Nja, OK, en extravaganser.
Vi ses snart ;-D
KRAM!!

2 kommentarer:

 1. Grattis!!! Vad kul att du hittade flanellklänningen!!! Kramar

  SvaraRadera
 2. Åh, vad härligt att få fynda till så härliga priser! Det är ju ett fantastiskt pirr i kroppen när man hittar finfint som man letat efter!

  En fråga lite också till dig som har lite koll - för oss som inte har chans att fynda via outlet och som nu sitter som på nålar och undrar när den "riktiga rean" börjar i webshopparna... När brukar den komma?! Jag är sååå ute efter en Broken coat (stl 1) i chalk, men har bara inte råd med nästan 4000 kr just nu... Vill haaa och vill inte missa när den eventuellt dyker upp på lite rea! Eller... Brukar inte vinterjackorna reas?!

  Så mycket tack för en underbart inspirerande blogg! Du är så vacker i dina outfits varje dag!

  Adventshälsningar

  /Cecilia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER