söndag 7 november 2010

DAGENS KALASOUTFIT - SALOON DRESS

Idag har det som sagt varit en massa körande mellan två olika kalas. Bestämde mig tidigt för att ha ett bekvämt och representativt plagg. Har även bestämt mig för att lämna in båda klänningar till en sömmerska för förstärkning av sömmarna. ÄLSKAR mina vackra Saloon Dresses.
Här tillsammans med min vackra Glend Lopez väska som bara är såååå ljuvlig! Under har jag på mig min fina Abecita underklänning inköpt på Ellos.


Gillar texten på min fina klocka från fé "Time is Precious"

Dock har jag även min fina smyckesklocka på handleden som inköptes i somras för ca 100 kronor (ETT REAFYND).
Ett litet konstverk, trots den lilla prislappen :-D
Ha en fortsatt fin söndag. Nu ska det jobbas ett tag.
Vi ses nästa vecka! På tisdag ska jag på ett speciellt event som Provrummet håller i Stockholm. Ska bli sååå spännande. Lovar rapportera och ta så mycket bilder jag bara hinner.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Tillhör den lilla skara som inte brydde mig denna fina klänning när den kom, pga dess brister. Vilket jag ångrat så här i efterhand, hade ju kunnat lämna in den som du gjort..dumt så! Du är jättesnygg i den o väskan är helt underbar!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. O´ja jag älskar mina med. Har stärkt sömmarna själv men om det inte håller lämnar jag med dem för de är härliga.

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Wow, vilken underbar klocka! Var har du fyndat den? Hoppas på någon av de stora kedjorna ;-)

  SvaraRadera
 4. Hej Helena: Klockan är av märket Friis & Company och är inköpt i somras på storREA, tror jag betalade ca 20% av nypriset (den kostade 500 kronor från början) och det var nog ett par säsonger gammal. Men det finns ju en hel del söta smyckesklockor på Ur&Penn, dock inte samma gammaldags klockstil.
  Lycka till!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 5. Så söt klänningen är. är din defektfri eller fiade du den själv? Hur som helst! Fin är du.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER