lördag 6 november 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - CONTINENTAL KNIT DRESS

Idag är det vackert väder och vi ska strax ut på promenad för att sedan fika med svägerskan och hennes familj. Behöver vara varm men ändå fin, så då är den vackra Continental Knit Dress perfekt. Under har jag den vackra klänningen från Cream som jag vet att bland annat butiken Billa Of Sweden har en massa plagg från just CREAM.
Denna är perfekt nu när det börjar blir riktigt kallt. På fötterna lär det bli mina nya, varma och snygga KOS stövlar. Visar bilder på dessa lite senare, hinner inte just nu.
Ha en fortsatt fin lördag! Ska bli en riktig skön lördag med god mat som hägrar.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Mycket fint, gillar kombon skarpt ; ) Den är så otroligt fin den klänningen och jag tror att jag behöver en i min garderob nu när jag ser hur fin den är på dig. Har en Yllemolly från Living tenfold och den har ju lite stillsammare detaljer.
    Ha en skön kväll!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER