måndag 1 november 2010

HÖSTENS OCH VINTERNS ODD MOLLY INKÖP

Ja, det blev en hel del inköp från både Odd Mollys höst- och vinterkollektion, ungefär lika många plagg som förra hösten/vintern. Dock måste jag erkänna att våren/sommarens kollektion har jag betydligt fler inköp ifrån och mycket kan förklaras med att jag passade på att köpa då Odd Molly butiken hade sin 50 och 70% REA i somras. Jag köper oftast stort när det är ordentlig REA eller när det är en bra kampanj. Har oftast stammisrabatt i de handfull butiker där jag lägger mestadels av mina klädinköp och har räknat fram att jag i snitt betalat 60% för de Odd Mollysar som nu bor hos mig (dvs de flesta är KÖPTA på REA). Sedan har jag inte räknat fram (än så länge) hur många av dessa som är självfinansierade (dvs att jag sålt gamla plagg för att köpa nya) men jag skulle tro att det ligger på ca 50% av de plaggen jag har. I slutända har jag egentligen inte lagt ner alltför mycket på just mina Odd Mollysar som dock dominerar min garderob. Jag tror de flesta Odd Molly-tjejer gör likadant, återvinning är ett starkt begrepp hos oss alla och vi är därför rädda om 2-hands värdet på våra Odd Mollysar. Vi vårdar dessa ömt och tar hand om dem på bästa sätt, då vi vet att vi oftast endast har dessa plagg till låns innan de ska vidare till nya ägarinnor. Så resonerar i varje fall jag, jag blir aldrig särskilt fäst vid saker, kul att ha och använda dem ett tag men sedan är det perfekt att kunna sälja dem vidare för att kunna unna sig nya fina plagg. Det enda jag INTE kan skilja mig ifrån någon längre tid är min familj och mina barn, THAT´S IT. Allt annat materiellt kan ersättas.Snart är det dags och rensa garderoben igen och sälja av lite plagg. Lovar återkomma med inlägg om detta när det är klart.
Ha en fortsatt fin måndag, idag är jag hemma med min lilla 3-åring som haft feber. Nu är hon pigg som en mört och jag får inte gjort ALLT jag hade planerat, får jobba när hon somnat.
KRAM!!

2 kommentarer:

  1. Jag själv köper heller inget till fullpris utan inväntar rea, eller som du har stamkundsrabatt. Har hänt tror jag vid två tillfällen att jag pyntat fullpris men det har varit vid speciella fall, bla Fonda i röd som ju blev "billig" till nypris med tanke på vad den går för nu :D
    Kram du underbaring.

    SvaraRadera
  2. Jag har inte lyckats så bra med att vänta på rea denna hösten. Av någon anledning har jag varit rädd det ska ta slut;) Jag blir inte heller fäst vid kläder (eller kanske vissa plagg förresten) och tycker det är kul att nästan all min shopping finansierar sig själ.
    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER