tisdag 23 november 2010

LANVIN FOR H&M - MINIPROVNING

Kunde inte hålla mig borta från denna lansering, har ju varit på alla H&Ms designsamarbeten och nästa alltid har det blivit något inhandlat. Denna gången var det helt ärligt inget särskilt som lockade men så gick jag in på min lunch i en H&M butik som fortfarande hade ganska mycket kvar och gissa vad......japp, provningen var ett måste.
Fin klänning men i helt fel storlek, eller så var modellen fel för min kropp. Provar denna i storlek 40 och den kändes stor.Den här blusen var jätterolig, men inte direkt MIN stil. Lite Clownaktig men OTROLIGT välarbetad.Visst är detta halsband/skärp jättefint? Älskar detaljerna och just att man kan variera användningsområde. Bra pris också, tror den kostar 299 kronor.


Väldigt fint halsband, men färgen är SVÅR att kombinera. Men en svart klänning hade denna tagit över helt och hållet. Tror denna kostar 399 kronor.


Den här sötnosen till vårkappa är en DRÖM i passform och design. Var inte helt förtjust i zebramönstringen först men den är ganska diskret och designen är bara så vacker så mönstringen störde mig plötsligt inte alls.

Vad säger ni? HISS ELLER DISS?

Enbart omlottknäppning (utan knappar), dvs skärpet håller denna på plats.


Jag tycker denna kappa är HELT LJUVLIGT KVINNLIG och otrolig elegant.Tänkte även bjuda på dagens Odd Molly outfit tillsammans med mina fina nya Prime Boots ;-D

Ha en fortsatt fin dag! Jag har inte tipsat om alla de senaste rabatterna på Ajajbaj, Country-Dreams, etc. Har sett att detta redan belysts av en hel del Odd molly-bloggar men jag lovar tipsa, då och då inför kommande julklappsinköp om det är något speciellt som dyker upp ;-D
KRAM!!


5 kommentarer:

 1. Jag måste erkänna att hitintills har jag inte gillat några av Lanvinkläderna. Men jackan är fin. Inget för mig dock, jag vill ha knappar, tycker det är jobbigt med bara skärp. Men den passar dig fint./Lina

  SvaraRadera
 2. Superfin är du idag. Kappan var ett njaaee.. Det är du som lyfter kappan och inte tvärtom :D KRAM hjärtat

  SvaraRadera
 3. Tycker Odd molly kläderna slår
  ut dem med hästlängder.
  Kram Pjollret

  SvaraRadera
 4. Nix, det var inget vidare det där!

  Gillar däremot dig egen outfit väldigt mycket idag, helt i min smak.


  Kramar

  Tusen tack för posten idag:)

  SvaraRadera
 5. Håller med söta Sannibus i sin kommentar, fullt ut!!
  Du är så fin i ditt egna!
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER