söndag 7 november 2010

SPINNER SILK SKIRT - BILDKAVALKAD

Tänkte bjuda på lite olika kombossar med den svindyra Spinner Silk skirt, tror denna kostar ca 2.500 kronor ut i butik. Köpte min via USA så den blev ett par hundralappar billigare ;-D Indsåg snabbt att denna vackra underkjol skulle bli så otroligt fin till en massa olika plagg som jag har härhemma. Här bjuder jag på tre kombossar.
Här tillsammans med min vackra. favoritblus: Persuation Top i Vintage Chalk i st 1.
Spinner Silk Skrit har jag också köpt i st 1, den har ju resår upptill så den är ganska flexibel i storleken.


 Sen provar jag den tillsammmans med Puppa Silk Wrap i Chalk. Inte alls samma färg men jag gillar ändå kombon.


Sen har jag även provat den tillsammans med Art Silk Dress (som även den är köpt via deepFLING) och jag älskar hur de vackra blommorna i kjolen tar upp färgen i tunikan/klänningen. Perfekt match!Denna färg (Vintage Chalk) på Art Silk Dress är min absoluta favorit.

Tur ni slipper se mitt trötta. osminkade ansikte på bloggen. Idag har vi två kalas som prinsessorna ska gå till. Mycket logistik och trötta föräldrar. Livet är inte riktigt anpassat för två stycken yrkesarbetande föräldrar (arbetstid på mer än heltid, vi lägger nog ner i snitt 60 timmar i veckan på jobbet både jag och maken). Oftast jag som får jobba kvällar när barnen kommit i säng och ganska ofta helger. Livet rinner förbi mig och jag kan ibland undrar hur andra familjer får ihop det.
Ha en skön söndag!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Hej, vi har visst samma färg idag:)
  Hur är Persuation Top över bysten? Jag har problem med klänningen som vill glida, trots all tung hålbrodyr.

  Tack för din kommentar om Lulu dress och där kan jag bara ge ett råd - KÖP. Den är fantastisk att bära. Dressa upp eller dressa ner - inga problem:)

  SvaraRadera
 2. Mimmi: Den sitter väldigt bra över just bysten tycker jag, bättre än Saraband klänningen tycker jag. Gå dock inte ner i storlek (som jag gjort)om du har något större byst än mig ;-D Det är nämligen just över bysten som den blir tajtare om man går ner i storlek.
  Tack för tipset med Lulu dress, det är ju inte så många som visat upp denna på bloggarna och du passar otroligt fint i din.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Är var det ny design - kul :)
  Själv fegar jag ur och kör på ett gammalt väl beprövat koncept.

  Som vanligt är du tjusig på samtliga bilder, skulle förmodligen känna mig som en hederlig lopploella bredvid dig ;)

  Tack för kommentaren om den 'prutande köparen'.
  Har lärt mig att man bör skriva 'säljes i befintligt skick', då är det svårt att protestera efteråt.
  Tror jag försöker gå din föreslagna väg att ge tillbaka 10%, känns mest rimligt.

  Ha en bra helg
  /Carina

  SvaraRadera
 4. Otroligt fina kombos!!!

  Visst är det läskigt hur mycket tid man är borta från barnen som växer upp alldeles för snabbt... Vi jobbar deltid båda två men jag förstår att det inte går inom många yrken... Vi får ju dessutom ut vår övertid och obekväma arbetstid i komp så det blir mycket ledigt ändå. Men det är jobbigt ändå att va borta långa dagar. Det är nog ändå viktigt att följa hjärtat. Den här tiden går aldrig i repris!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 5. Persuation Topen är så vacker!
  Snygga kombosar med kjolen, gillar den med omlotten.
  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER