torsdag 4 november 2010

TACK ALLA NI FINA SOM SVARAT!!

TACK för alla era fina kommentarer!!! Jag uppskattar verkligen att ni tagit er tid att svara! Så otroligt härligt med feedback från ER som läser bloggen. Ska försöka bemöta några av de synpunkter ni haft.

Bloggen är en RENODLAD Modeblogg med MYCKET fokus på Odd Molly (därav bloggnamnet) men även på andra skandinaviska märken. Älskar att mixa dyrt med billigt, nytt med vintage, strikt med bohemiska inslag. Jag älskar kontraster och jag har alltid älskat mode (kläder, skor, väskor) och vackra ting. Jag har en egen stil som sticker ut och jag har alltid gillat att klä upp mig, varför skulle man vilja klä ner sig (har aldrig fattat varför man skulle vilja smälta in när man kan sticka ut ;-)? Stil vill jag klargöra har inte att göra med vilka tillgångar man har. Jag har som jag tidigare berättat alltid haft en egen stil. När jag var fattig student köpte jag vackra plagg genom att handla i second hand butiker, på myrorna, på loppisar, etc. Stil är något man har oavsett prislappen på plaggen, därav min förkärlek även för budgettips. Jag väljer inte kläder efter märket utan efter model och passfrom. Jag är en hopplös samlare, samlar vackra ting med tyngdpunkt på vackra kläder. Mitt hem kommer jag aldrig att visa upp, där går gränsen för det privata men visst syns även min smak på inredningen och detaljerna. En mix av gammal och nytt, antikt och modernt, exklusivt och billigt.

SLUTLIGEN: ETT STORT TACK TILL ER ALLA SOM LÄSER BLOGGEN! Snälla glöm inte att kommentera lite då och då....det betyder oerhört mycket och lyser verkligen upp min annars ganska stressiga vardag.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Brukar läsa din blog, gillar Odd Mollys och Chill Norways kläder lika mycket som du. Hittade ett underbart märke igår i Helsingör när jag var där...titta in på min blogg så får du se...
  sammiesvaerld.webblogg.se

  Samantha

  SvaraRadera
 2. God morgen :)
  Vil bare si at jeg har lest bloggen dine kun noen uker, den er flott og gir meg mange ideer og lyst til å pynte meg litt ekstra i hverdagen. At du er anonym er helt ok, men jeg er jo litt nysgjerrig på jobben din... Det ser ut som du har bedre økonomi (evt shoppingbudsjett) enn gjennomsnittet? Takk for gode tips og underholdning i hverdagen :) Ønsker deg en goood dag <3

  SvaraRadera
 3. hej
  Hittade in hit av en slump :-) Äger inte äns ett mollyplagg...
  Men har ändå fastnat på din fina blogg :-) jag smyger in här nästa varje dag o älskar att titta på dina fina kläder :-)
  Ha en fin helg
  Mvh Anna

  SvaraRadera
 4. Hej
  Är ofta in och tittar i din blogg och jag vet att jag är mycket lat av mig att skriva en kommentar, men ibland är det svårt att skriva det man tänker. Så förlåt. Ska försöka att bättra mig.
  Jag tycker själv om att gå i fina kläder.
  Bra att du tipsar om kläder som liknar Odd Mollys, för de är så fina men inte min prislapp precis.

  Ha en bra fredag
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jag är en sådan tjej som droppar in på din blogg oftast varje dag... Men som aldrig lämnar kommentarer... Låter mig däremot inspireras och drömma och sakta men säkert fyller jag på min garderob med någon Molly. Däremot är jag inte alls "din" mollystil, utan är mer av jeans och snygg blustjej - men det gör liksom ingenting... Jag gillar verkligen att DU är exklusiv och sticker ut och ser mig själv i utkanten av din stil, d v s man behöver inte alls vara "kopia" av dig för att låta sig inspireras. För mig är det även viktigt att vara med i modevärlden och det gillar jag enormt - att man på enklaste väg serveras nytt mode, tips, idéer, kombosar. Så TACK för en kanonblogg!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER