torsdag 18 november 2010

IDAG BJUDER JAG PÅ PROVRUMMET SOM HAR 20% RABATT

Idag har jag på mig mina favoritplagg från PROVRUMMET och kan dessutom tipas om att Provrummet erbjuder 20% rabatt på ALLA sina klänningar (bland annat sötnosen jag visar upp) fram till måndag. Använd bara koden DRESS UP i kassan. Sen ska jag berätta en hemlis.....jaja, jo jag inser att den blir ju inte så hemlig när jag berättar om det på bloggen men jag kan inte hålla mig längre. Har ÄNTLIGEN slagit till på ett par Prime Boots, lovar visa upp dessa när de anlänt.
Darcia Dress och Darcia Wrap i Blått, båda från Provrummet.Klockan kommer från Vintage by Fé och såldes på Campadre idag.


Älskar alla lager av volanger. 


 
Sen måste jag visa upp denna sötnos som jag hittade på H&M för 149 kronor. Så fin festclutch.
Är helt slut fortfarande och har ingen egentlig ork men älsakr mina stunder vid bloggen.
Ha en fortsatt bra kväll!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER