fredag 26 november 2010

ERBJUDANDE FRÅN PROVRUMMET!

Måste tipsa om den vackra Darcia Wrap från PROVRUMMET som jag har i två färger redan och som jag bara ÄLSKAR! Det var denna Katarina hade på sig när hon var på TV4:s "Efter 10".

Måste berätta: Var på Odd Mollys kollektionsutförsäljning.....Oj,Oj, Oj, va mycket fint men det var faktiskt "bara" 50% rabatt (fick följa med en vännina då jag själv inte heller fått inbjudan denna gången). De enda plagg som var mer nersatta var reklamationer eller äldre kollektionsprover....känns lite sniket faktisk med tanke på att många av plaggen såldes ut till 70% rabatt i Odd Molly-butiken. Men kul var det. Återkommer med bilder på mina fynd, för fynd blev det....en hel del.....USCH!
Ha en underbar fredag!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Åh, vad avis jag blir! Kan det bli bättre än att känna att man fyndat?
  Trevlig fredagkväll!

  SvaraRadera
 2. Jag har tittat på Darcia wrap flera gånger efter att ha sett dig i den här på bloggen. Så fin på dig!

  Så nu slog jag till på en i plommonfärg. Kanonpris :)

  Kram från V

  SvaraRadera
 3. Ja jag har sagt det flera gånger, rean på slutspurten är bättre än utförsäljningen. Se bara vad vi fyndade för 70% rabatt :-)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER