onsdag 3 november 2010

NY LOOK PÅ BLOGGEN OCH 20% RABATT PÅ DEEPFLING

Ja, ni kanske har märkt att jag experimenterat lite med bloggen, kände för en make-over helt enkelt. Vad tycker ni, visst blev det en helt annan look? Hade gärna velat satsa på en skrädarsydd bakgrund men jag måste i så fall fundera ordentligt innan jag betalar för en sådan. Jag vill även tipsa om DEEPFLINGS fina rabatt om ni "Gillar" dem på facebook.
Snart ska jag se om jag kan bjuda på lite outfitbilder. Är sjukt trött men känner att den bästa medicinen oftast är att göra något man tyckler är kul istället för att bara lägga sig i soffan och somna.
Vi ses....snart, hoppas jag.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Snygg make-over på bloggen, jag gillar den dova färgen.
    Ser fram emot flera bilder.
    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER