torsdag 4 november 2010

EN FRÅGA TILL ER ALLA.....

Jag har nu haft bloggen i lite mer än 1 år och sett hur den växt och frodats. Min fråga till er är helt enkelt: Vad är det som gör en blogg bra och intressant? Jag har nischat in min blogg till att bara avse MODE med tyngpunkt på skandinaviskt mode och främst då Odd Molly. Jag gillar även att slänga in budgetoutfitstips då jag är högst medveten om att inte alla därute som inspireras av bloggen har de resurser jag har. Vad vill ni se mer av? Förutom vackra bilder och oväntade kombinationer, som är det jag älskar mest när jag tittar in till andra bloggare. Är det något ni skulle vilja se mer av, mindre av? Vad är det som får er att återvända hit, trots att jag är huvudlös ;-D Har ju hört att ingen bloggerska kan bli riktigt framgångrik som är anonym.....HA, alla ni som läser bloggen dagligen har ju visat att detta INTE stämmer. TACK!!
Hade verkligen uppskattat era kommentarer.
Kan avslöja att idag kommer min fina Linda Carlén skinnjacka och jag har klickat hem en vacker sak från deepFLING. Såååååå fin....kan knappt hålla mig.
Ha en fortsatt fin torsdag!
KRAM!!

17 kommentarer:

 1. Hej,
  anledningen till att jag tittar in hos dej en stund varje dag är just för att du gör det du gör ;-). Dvs visar supersnygga kombosar som inte alltid består av enbart Mollysar - kul, springer in till Tintin och Mollybutiken och provar ibland på luncherna och sedan delar med dig av bilder och storleksfunderingar - stort tack för det säger jag som är lite lat hihioch inte alltid orkar prova själv fast jag bor centralt i Sthlm. Att du dessutom är duktig på att hitta snygga budgetvarianter och tipsar om olika fysiska och virtuella butiker är också suveränt. Huvudlös eller ej - jag har stooort nöje av din blogg!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hei! Jeg er glad i å se bilder av antrekk av merker jeg liker. Gjerne gode budsjettkjøp også. Men bilder er stikkordet for meg :) - og da ikke produktbildene, dem har jeg jo sett f eks inne på OMs hjemmeside, men bilder av klærne på bloggeren. Det setter jeg veldig pris på. Tips om rea er også bra :)
  Takk for fin blog, forresten!
  Hilsen Ingrid

  SvaraRadera
 3. jag håller med om att det är en jätteinspirerande blogg och du har en skön inställning till mode och kläder! Man är ju lite nyfiken på det fina hemmet som skymtar i bakgrunden och det ser ut som du skulle kunna ha en inredningsblogg också! Förstår helt att du väljer att va anonym och respekterar det! Kramar

  SvaraRadera
 4. Jag fullkomligt älskar din blogg precis som den är. Det är just dina vackra bilder och underbara kombinationer som gör att jag inte missar ett inlägg. Huvudlös eller ej :)

  Känner du att du själv vill ändra i bloggens upplägg så ska du ju självklart göra det. Det kan ju gå slentrian i allt och då är det bra med förändringar. Man vill ju alltid utvecklas.

  Men jag är så glad om jag får komma hit nästan varenda dag och njuta lite vackra kläder och det kan jag göra lääänge till ;)

  Kram från V

  SvaraRadera
 5. Din blogg ska vara precis som den är. Jag älskar att följa den varje dag och få nya tips och kombinationer. Jag älskar själv Odd Molly och roligt att få lite inspiration.
  Tack för att du finns.

  /Sandra

  SvaraRadera
 6. Jag håller med föregående. Tycker din blogg är toppen framför allt mycket inspirerande. Gillar att du ger bra budgettips och meddelar dina läsare om rabatter etc. Toppen när du gör provningar och jämför storlekar. Man känner att man blir hjälpt i val av kombosar och storlekar. Alla har ju inte möjlighet att själva prova kläderna man köper i webbshopar eller på tradera. Eftersom jag oxå är Odd Molly fantast så är ju din blogg extra kul. Tycker inte det är något du ska ändra på. Tack för att du orkar dela med dig!! En annan positiv sak är att du uppdaterar din blogg så ofta. Har faktiskt köpt en hel del av de kläder och stövlar som du visat. Shopping är ett underbart kul nöje även om det blir lite dyrt!!! :)

  Kramar Agneta

  SvaraRadera
 7. Du har en fantstiskt fin blogg och alla kläder du provar sitter som en dröm på dig!! Inspirerande!! När man ser kläder och olika kombinationer på dig får man lust att prova det samma!!
  Keep on going girl!!!
  Tack för en fin blogg!! Det är inte alla som får det till och det vet jag mycket väl (jag håller på att försöka lära mig men har brist på tid...)
  Kram.

  SvaraRadera
 8. Hej, håller med alla föregående här att din blogg är inspirerande och generös med alla fina tips, just detta med storlekar är nåt jag aldrig brukar fundera över kan variera så. Anonymiteten spelar ingen roll alls i detta fallet. Men man blir ju förstås nyfiken på vem du är:) jag skulle tycka det vore kul med lite tankar runt vad mode och kläder betyder för dig (och andra), när du känner att det passar att ha en viss outfit osv. Tror det ser olika ut beroende på var man jobbar, och vad man gör som styr NÄR man faktiskt kan ha en del kläder utan att det blir malplacerat, eller är det så att man sticker ut lite? Ja hoppas du förstår mina tankar.
  Kram Milla

  SvaraRadera
 9. Jag håller med alla ovan. Jag gillar din blogg som den är:)
  Kram

  SvaraRadera
 10. Hej
  Jag kom in på din blogg genom en annan som hade tipsat dig. och fastnade för kläderna som du tipsade om och även hur du gör på din blogg, för mig gör det ingenting att du är anonym.
  Kram
  Sussi

  SvaraRadera
 11. Jag håller med övriga: din blogg är inspirerande. För att tillföra något konkret, utöver att jag tycker att den är superbra, så gillar jag att du tipsar om inköpsställen på nätet (bor inte i storstad själv), gör bedömningar av storlekar och ger tips om budgetköp och om när det är rea. Om jag skulle önska något så är det mer information om material, det vill säga material i kläderna du visar.
  Besöker din blogg varje dag!

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Jag är inne på många OM-bloggerskor och jag tycker att de fyller lite olika funktion. Vissa är mer vardags-Molly vilket är matnyttigt, vissa är blandade med humor osv.

  Du har en egen nisch tillsammans med "Inspire me today" och "Malenami" där det är lite mer "fin-molly" om du förstår mig rätt. Det är inte alltid så att jag kan applicera dina inköp till min vardag. Men det är inspirerande att se de stiliga och festfina plagg du ofta har med. Som ett lyxigt modemagazin.

  För mig behöver du inte blanda in Kappahl osv, utan kan gärna fortsätta din exklusiva nisch eftersom den för mig gör dig unik

  hälsningar
  Pythia

  SvaraRadera
 13. Som de flesta skrivit tycker även jag att don blogg är bra som den är. Jag kommer följa bloggen oavsett för jag har fastnat för din blogg och missar inte ett inlägg.
  Gillar det nya utseendet på bloggen!
  /Jeanette

  SvaraRadera
 14. Hej!
  Jag hamnade här då jag letade efter en klänning från Odd Molly, som jag ville köpa över internet eftersom jag bort på landet långt bort från butiker som säljer detta märke.
  Jag är ingen egentlig OM-fantast, tycker att vissa kläder är fina, men inte alla.
  Men jag gillar kläder, av alla möjliga märken, och andra vackra saker!
  Tycker att din blogg ger inspiration, och jag uppskattar verkligen att du inte fokuserar enbart på ETT märke, utan blandar lite, och visar att man kan hitta vackra kläder även i de vanliga butikerna med "vanliga" priser för oss som inte har råd att köpa dyra märken mer än nån gång då o då. Skulle gärna se mer av lite andra klädmärken, kan tycka att det är liite för mycket OM-kläder...
  Men som sagt, tittar gärna in här för att få inspiration

  SvaraRadera
 15. Jag har läst din blogg sen i våras men aldrig kommenterat förut. Jag tycker också att bloggen är perfekt precis som den är. Fastnade här när jag surfade runt lite bland olika Odd Molly-bloggar och det jag tycker om är att du har jättefina kombinationer, fina bilder (huvud eller ej spelar ingen roll), tips om butiker och webbutiker samt budgettips. För mig som är föräldraledig blir det lite dröm om kommande dagar när jag börjar jobba och inte behöver oroa mig för att bli nerkladdad varenda dag... Det har också blivit några köp efter dina tips, mest Provrummet och Lindex. Håller också med om att det är jätteroligt att du uppdaterar bloggen så ofta! Stort tack för att du sprider lite glamour i mitt mammalediga liv!
  /Anna

  SvaraRadera
 16. Hej!
  Din blogg är underbar, det är just det som är bra att du är anonym och sprider lite glamour i vardagen. Blandar olika märken det gillar jag.
  Bästa hälsn.

  SvaraRadera
 17. Inspirerande är ett sammanfattande ord för din blog, iaf för mig. Alla vackra kläder och fina bilder. Jag gillar också dina budgettips som visar att fint inte alltid är samma som dyrt. Råd och synpunkter på storlekar och passform är alltid tacksamt då jag ibland beställer på nätbutiker. Tips på reor är också välkommet. Jag gillar bloggen precis som den är!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER