lördag 13 november 2010

MERA CHILL NORWAY - ONYX DRESS

Idag när jag skulle iväg till simskolan med StoraSyster yrvaken, utan kaffe i kroppen och alldeles för lite sömn, var jag tvungen att ha på mig något mjukt, skönt och vackert. Valet var enkelt: mitt senaste köp från CHILL NORWAY köpt från fina Carina på NANTUCKET. Detta var den sista hon hade i denna modellen men hon har en liknande modell som heter AGAT DRESS i tre olika färgställningar. Chill Norways velour klänningar är bara så otroligt välsydda och fulla av detaljer så de är värda sitt pris, särskilt om man jämför med Odd Mollys velourplagg som jag inte tycker håller samma kvalite.
Produktbilden! Den ser betydligt rymligare ut.....måste vara mina hmmm....kvinnliga former.


Så här ser den ut på mig, mycket tajtare IRL men väldigt vacker och väldigt skön på. Jag har tagit storlek Medium på denna och hade kanske kunnat ta storlek L.
Vackra detaljer med fint budskap!

Sen vill jag tipsa om ett vackert halsbandsalternativ som jag tycker är BUDGETPRIS jämfört med mitt andra pärlhalsband (som ju är äkta). Denna kombination kommer från Thomas Sabo och kostar bara strax över 550 kronor (utan kedja). Fint, klassiskt och vardagsfin kan man vara med denna, dessutom kan man enkelt variera denna genom att byta ut berlocken.

Två olika kedjor så ni kan se vilken skillnad det gör. Ett litet julklapptips kanske ;-D
Ha en fortsatt fin lördag. Ska försöka ta lite mer dressade bilder om ett tag.....fortfarande TOKTRÖTT.
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. De är verkligen SMÅ i strlk. Vissa fick jag inte ens på mig när vi var och provade på Borgeby jag och syster yster.. Kände mig något stor då kan jag säga :D Tur man har skin på näsan ;) Kram du ljuvliga!

  SvaraRadera
 2. vilket fint halsband, älskar dina tips! (:

  SvaraRadera
 3. Om du har M där och den ser definitivt inte stor ut måste de vara väldigt små i storlekarna. Tur att man inte klickat hem någon!/Lina

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jättefin klänning. Hamnar snörningen i midjan eller mer under bysten?

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER