söndag 16 oktober 2011

ATT BARA FÅ VARA EN STUND OCH LADDA BATTERIERNA

Idag har det varit en tuff dag rent trötthetsmässigt...jag är så in i märgen trött och slut på energi. Behövde bara sova och vila idag, har inte ens byt om från min mysstass som åkte på imorse. Ser allmänt ofräsch och trött ut men det bryr jag mig inte om idag, orkar inte. Kommer att ha en tuff vecka framför mig och jag vet inte hur jag ska fixa det.....allt som inte knäcker en gör en starkare eller hur var det nu ;-D
Här kommer lite bilder på en av veckans kombossar som jag provade efter att jag fått hem en fin RoF-dress i vintage berry från Tradera. Gillar den fina kombinationen av Blusen Rosanella och RoF-klänningen. Under har jag en Dolce skirt i powder som förlängare (storlek 3 för längdens skull liksom på RoF, blusen har jag i storlek 2).
Hoppas ni haft en fin söndag! Nu ska barnen strax nattas och en massa förberedelser väntar.
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Känner igen mig i din beskrivning. Helt slut jag med och gruvar mig för ytterligare en tung jobbvecka. Kul att se att du ändå orkar uppdatera bloggen. Jag blir iaf inspirerad av att läsa det du publicerar!
  Kram och lycka till i veckan
  //Tea

  SvaraRadera
 2. Vacker kombo, underbara färger ihop! Jag känner också igen mig i den totala tröttheten som totalt sänkt mig idag, när det var så mycket som måste fixas hemma inför veckan...

  Kram

  SvaraRadera
 3. Så fint!
  Hoppas nästa vecka blir lite snällare.


  kram!

  SvaraRadera
 4. Hej
  Den förlamande tröttheten är så jobbig. Jag tar Arctic Root (rosenrotextrakt) i perioder och tycker faktiskt att det hjälper, jag har inte ens varit förkyld på länge. Kanske värt att pröva om du inte redan äter det. Viktigt att inte slarva med sömnen även om det är lätt att säga när tiden inte räcker till. Kram /C

  SvaraRadera
 5. Det är viktigt att kunna som du säger ladda batterierna och verkligen tillåta sig att slappa utan att börja fundera på vad man borde göra. Jag gör som föregående anonym berättade och köper rosenrot och använder spikmattan regelbundet. / kram Anneli

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER