fredag 7 oktober 2011

PROVNING HOS SKJORTAKUTEN - NYA ODD MOLLYSAR

Idag var jag en sväng om SKJORTAKUTEN och provade några av de nya Odd Mollysar som kommit in. För er som har storlek 0, (ev en storlek 2) eller storlek 3 kan jag glädja er med att Skjortakuten tagit in Kahlo Tunic i blått med det lila hjärtat.....SÅÅÅÅÅÅ FIN, är lite arg för att den inte fanns kvar i en storlek 1 (och 2:an gick inte att hitta när jag var där :-( Provade även en söt koftan som ännu inte är uppe i men som läggs in idag och så hann jag prova men tyvärr inte fota den vackra Miss Melton Coat i blått.
Visst är den söt: St Moritz Knit Cardigan i storlek 2. Denna är normal i storlek.
 Ullblandningen liknar Jumble Knit Coat så den är helt OK, inte jättestickig men kan störa om man är känslig.

Sen har Skjortakuten lyckats få in några Jumble Knit Cardigans (utna hjärtat) i grått som bara är sååååååå fina. Snyggare nästan än den vita tycker jag. Jag provade även den fina Keyhole Jacquard dress i svart som de tagit in. Här provar jag koftan i storlek 2 och underklänningen i storlek 3 (rymlig vid bysten men ganska rak i modellen för övrigt). Jag gillar dock bysten mycket bättre hos denna än t ex hos RAF eller Chrysalis varianterna.

Verkligen kvinnlig och skön i kvalitén som tål att synas.


Här ser ni den fina Jumble Knit Coat i grått......tror ni jag lyckades hålla mig från att dra hem denna ;-D

Denna sötnos: Kahlo Knit tunic är bara såååååå underbart fin. Här provar jag den i storlek 0!!!! Så då kanske ni förstår att den är rymlig i storleken. Man kan definitivt gå ner en storlek i denna. Skynda in och haffa den. Fanns bara 4-stycken kvar hos Odd Molly. ALLA dessa är slutsålda!

Jo, jag var sugen men till och med jag inser att storlek 0 är liiiite för kort för mig....annars hade den följt med hem, GARANTERAT.


Här är fina Miss Melton Coat.....så fin! Liten i storlek så gå gärna upp i storlek i denna.

Sen måste jag bara visa upp en av de vackra berlockerna som jag köpt av fina Too di Loo
 verkligen HELT ljuvliga smycken. TACK snälla för jag fick köpa dessa!!

Blev mycket på en gång ;-D
Ha nu en underbar fredag! Snart är det fredagsmys för hela slanten!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Vilka underbaringar du provat! Förstår att du inte kunde låta bli Jumble knit :) Fina halsband också! Ha en fin fredag! Kram

  SvaraRadera
 2. Uppskattar verkligen dessa provningar! Det är så kul. Och bra med uppskattning av storlekar.

  Tack!

  SvaraRadera
 3. Verkligen jättefint:) Duuu, jag har en blå Kahlo knit klänning, helt ny i stl 1 och den ska inte stanna hos mig...:) så säg till ifall den ska flytta kram kram

  SvaraRadera
 4. Jättekul att se! Jag är lite sugen på den översta koftan, den är så söt. Tack för fin provning.

  kramar!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER