onsdag 26 oktober 2011

IDAG FICK DET BLI MIN VACKRASTE KAPPA -

OK, så jag är trött av att ha hållit på med nattmangling på jobbet och lever i ett intensivt jobbskede för ögonblicket. Kommer inte på vad denna vackra heter därav (alias "Tsarkappan" ;-), jo förresten någon med Swain Tweed Coat. Storleken är 2 på denna. Denna har jag på mig idag och njuter av att känna mig vacker iden.


Så nöjd med mina fina stövlar från El Naturalista

Ett riktigt konstverk. Kan varmt rekommendera er att haffa denna om ni hittar den på Tradera någon dag till bra pris. En juvel i garderoben. För visst är det så att vackra plagg som man trivs i och känner sig vacker i får en att våga lite mer och känna sig mera självsäker.
Nu måste jag rusa. Vi ses lite senare!!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Åh jag är besatt av min och drar i den hela tiden! Och nu äntligen fick jag tag på en noblesse coat i chocolate som jag väntar på. Den har jag letat efter också. OM kan då sannerligen göra kappor (inte så många i den här vinterns kollektion, eller hur)
  Kram vackra kvinna

  SvaraRadera
 2. Den är verkligen ett konstverk - har börjat använda min lite mer. Den förtjänar bättre än att hänga i garderoben! :-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Mmmm - du är snygg som vanligt! Min kappa hänger i hallen och den får nog komma ut i morgon :)
  Kram
  P.s. du fick till namnet rätt ;)Ses vi hos Tintin Style i morgon tro?

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Jag söker med ljus och lykta efter en wig wam dress i stl 1 i färgen dark pink. Du som har koll, har du ngn aning om var jag skulle kunna finna en sådan, ny eller begagnad?!
  /Lotta

  SvaraRadera
 5. The coat is magnificent! You look like royalty in the wonderful Odd Molly cloak. I hope that you feel as good as you look.
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER